Silent Hill 2 be nem enged menteni a játék mert ha mentek akkor, , sérült adat " néven lesz ott és ha meghalok akkor nem lehet betölteni hanem újra kell kezdeni. újra is raktam de akkoris ez a probléma. Mi lehet a gond?
Nem tudom még mennyire érdekel, de megnyitod a helyet, ahova mentetted, az "sh2pc.exe"-re jobb egérgomb, "Tulajdonságok", majd a kompatibilitási fülben bekapcsolod a "Futtatás rendszergazdaként"-et és a "Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban:"-t.
Volt már régebben is, 2012-ben egy ilyen kérdés, sajnos senki nem válaszolt egyikre sem. Mármint olyat, amivel elhárult volna a probléma. De tessék, itt van, ha még kell :D Azért kíváncsi vagyok, hogy azóta kivitted-e, és hogy megkaptad-e ezt, amit írtam, vagy ez a fiókod már meg sincs, úgyhogy azért ha lehet, kérlek válaszolj majd :D De ne úgy mint én, 4 évvel később XD
Igazából én most akarok vele játsszani magyar szinkronnal és akkor, de csak akkor, kidobta ezt a hibaüzenetet. Hosszas keresés után pedig megtaláltam és gondoltam, akkor már rajtad is és a másik srácon is segítek (vagy lányon *gondolkodik*). ^̮ ^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!