Residen evil 7, véleményetek, kritikák?
Díjazom , hogy visszatértek az alap keresgélős-menekülős vonalhoz. Viszont kicsit mááár...elvont szerintem , ez a "bemegyek az emberek fejébe , irányítom őket , rohasztom a környezetem" -ez kicsit olyan Silent hill , Alessa szerű sztori szerintem..legalábbis nekem így jött át.
A boss fight-ok néha már túlzottak...bár ez így van már egy ideje. Nekem a zombik hiányoztak azért..(ezek a falból kibújt hányadékok nem azok) , összességében nekem tetszett..meg néhol az állam leesett annyira morbid...de már (számomra) , nem az az igazi resident evil élmény volt. :) :(
játékmechanikailag és grafikailag nagyon csiszolt játék, illetve értékelendő hogy végre szakítottak azzal a stílusvonallal amit a Resident Evil 6 és a két Revelations folytatott utóbbi években, elásva ezt a franchise-t
ugyanakkor mindezek ellenére szerintem túl van értékelve
8/10 egy igazságos pontszám sztem neki, nagyon ajánlott, de ha az ember kihagyja nem marad le olyasmiről mintha a Metal Gear Solid 3, Silent Hill 2 vagy mondjuk a Shadow of the Colossus maradna ki az életéből
illetve rövidnek éreztem, 8-9 óra volt, én megszoktam hogy a resident evil játékok átlagban 15+ óra hosszúak
Ijesztonek nem ijeszto csak beteg..foleg az a resz mikor beultetnek a vacsiasztalhoz a csaladdal. Eveline karakteret pedig nem ertettem a vegen...ugy ertem, hogy hogyan kapcsolodik az oreg mamihoz. Lehet en voltam figyelmetlen.
A film se (tudom koze sincs ehhez, csak nev rokon) sem lett jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!