Sims 2, Sims 3vagy Sims 4? Melyik a kedvencetek? Miért?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 17. 13:49
11/13 anonim válasza:
Nekem a 2, abban törődtek legjobban a részletekkel.Valószínűleg senkit se érdekel, de az az egyetlen Sims, amiben a mikróban tényleg forog a tányér vagy, ha ugrálnak a kanapén akkor a kanapé is mozog közben.Szóval ezek igazából lényegtelen részletek, de jó belegondolni, hogy a készítők törődtek ezzel.A hármat nem igazán szeretem, mivel kicsit rosszul van optimalizálva, és ha megvan az összes kiegészítőd nem valószínű, hogy bírni fogja a géped.4-ben csak a CAS a jó, de nagyon keveset tudtam vele játszani, mert nem tudott lekötni.
12/13 anonim válasza:
Sims 2, ezt fiúként mondom.
Sims 2-ben a lehet a legkreatívabbnak lenni, és nagyon hangulatos. 2012-ben 8 éves fejjel nagyon sokat játszottam anyukámmal, gondolom az emlékek is vonzanak a játékhoz :D
13/13 anonim válasza:
Sims 3 jobb és biztonságosabb és ott lehet vándorolni. A sims 4 egy vírusos szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!