Nektek ki a kedvencetek az Undertale-ből?
Figyelt kérdés
Nekem Sans, Papyrus, Chara, Frisk, Mettaton EX, és Asriel.#So cool
2017. júl. 12. 12:16
1/19 Valentyin válasza:
Nekem Papyrus talan meg Toriel. Tegnapelott vagy tegnap kezdtem el jatszani de mar a felen tul vagyok kb. Nagyon a szivemhez ragadt ez a jatek.
2/19 A kérdező kommentje:
Na, az jó! Ment a zöld pacsi ;)
2017. júl. 13. 08:23
3/19 anonim válasza:
Nekem egyértelműen Sans a kedvencem :3 De rajta kívül még nagyon szeretem Asrielt,Charát, és Friskt (Frisket?) ^-^
4/19 anonim válasza:
Burgerpants és Napstablook. De Mtt-t is nagyon bírom :)
5/19 anonim válasza:
* Chara,Asriel,Papyrus,Toriel,Mettaton
* én is nagyon szeretem a játékot és több mint 1 éve játszok vele de nem unom
6/19 Aida Yukino válasza:
Mindegyik karakter a szívemhez nőtt ,de ha nagyon muszály lenne választanom az tuti Sans lenne💀💙
7/19 Video game girl válasza:
Hát... Akármilyen furcsa, de nekem Asriel a kedvencem, amikor még gyerek, mert olyan aranyos!!! Rajta kívül még imádom Papyrus-t, Gillby-t és a Fihgting ghost-ot. Mindenki olyan nagy Sans fan, én is szeretem, de neki van a legnagyobb fan klubja...De ez van a legtöbb ilyen játékkal, mindenhol megvan a kedvenc: Undertale: Sans Five Nights At Freddy's: Foxy Bendy and the ink machine: Bendy Cuphead: Cuphead őket mindenki imádja
8/19 anonim válasza:
Flowely! :D
Na jó, vicceltem.
Sans és Papyrus így együtt, de nem tudnék olyat mondani, akit ne bírnék valamiért.
9/19 Pink Diamond válasza:
Nekem sans,papyrus és undyne
10/19 anonim válasza:
Én Asriel-t, Asgore-t és Papyrus-t imádom a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!