Sims 2, Sims 3vagy Sims 4? Melyik a kedvencetek? Miért?
Ez hulyen hangzik, de a negynek vannak a legnagyobb hianyossagai, megis azzal szeretek a leginkabb jatszani. Modokkal sokkal inkabb testreszabhato, mint a 2 vagy a 3. (De egyebkent van 1 is, azt is imadtam gyerekkoromban😁) A harom legnagyobb hianyossaga, hogy iszonyatosan szarul optimalizalt, nem fut el a gamer gepemen elvezhetoen, amin kb barmi mas vadonatuj jatek igen. A regi laptopomon jobban futott. A 2-ben a rengeteg aprosag, ami miatt tetszik, hogy tenyleg mindenre gondoltak, valosaghu az egesz, de a lehetosegek korlatozottabbak ugy altalanossagban szerintem. Multkor elinditottam, hogy nosztalgiazzak kicsit, es az kell mondjam, az epitkezes KATASZTROFA benne. A kamera mozgasa is fura.
A negybol pont a sok kis aprosag hianyzik, de osszessegeben jobb, mint a ketto. A haromnal nem jobb, de a harom jatszhatatlanul fut a legtobb gepen, es a negyhez kepest ronda is mint a bun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!