Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 2, Sims 3vagy Sims 4?...

Sims 2, Sims 3vagy Sims 4? Melyik a kedvencetek? Miért?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 17. 13:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
A legtöbbet a sims 2-vel játszottam, de a legjobban a 3 tetszik. Viszont szigorúan az overwatch moddal, ami kitörli a játék által generált felesleges tartalmakat, így nem lassul be idővel. A 4 is tetszene, az évszakoknál nagyon jól megoldották, hogy gyakorlatilag bármilyen ünnepet kreálhatsz, viszont a játékmenet unalmas. Sokszor megakadnak az emberek két cselekvés közt, a játék időszámításával nézve akár fél órára is, ami sokat levon a játékélményből.
2020. ápr. 17. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Ez hulyen hangzik, de a negynek vannak a legnagyobb hianyossagai, megis azzal szeretek a leginkabb jatszani. Modokkal sokkal inkabb testreszabhato, mint a 2 vagy a 3. (De egyebkent van 1 is, azt is imadtam gyerekkoromban😁) A harom legnagyobb hianyossaga, hogy iszonyatosan szarul optimalizalt, nem fut el a gamer gepemen elvezhetoen, amin kb barmi mas vadonatuj jatek igen. A regi laptopomon jobban futott. A 2-ben a rengeteg aprosag, ami miatt tetszik, hogy tenyleg mindenre gondoltak, valosaghu az egesz, de a lehetosegek korlatozottabbak ugy altalanossagban szerintem. Multkor elinditottam, hogy nosztalgiazzak kicsit, es az kell mondjam, az epitkezes KATASZTROFA benne. A kamera mozgasa is fura.

A negybol pont a sok kis aprosag hianyzik, de osszessegeben jobb, mint a ketto. A haromnal nem jobb, de a harom jatszhatatlanul fut a legtobb gepen, es a negyhez kepest ronda is mint a bun.

2020. ápr. 17. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1-es, a negyhez is vannak modok, amik kb az overwatch funkciojat latjak el :) Az interakciok kozotti lagra is van fix.
2020. ápr. 17. 14:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, ezt nem is tudtam, de akkor izzítom is a telepítőjét :)
2020. ápr. 17. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabbak a 4-hez az MC Command Center, NPCC, Simulation Timeline Unclogger illetve a Simulation Lag Fix. Az elso kettonek rengeteg beallitasa van, a masodik ketto meg hasonlo, talan az utolso az, ami az interakciok kozotti lagot javitja, de nekem az pont, hogy tobbet csinalt xD Ugyhogy en csak az elso harmat hasznalom, es nem igazan van olyan, hogy jatekbeli fel orak telnenek el az interakciok kozott. Olyan van jelenleg, hogy nem kepesek leszallni a szamitogep elol, csak a kiikszeles utan kb masfel sim oraval, de ott szerintem a tobbi 435 mod kozul valamelyik lesz a ludas😂
2020. ápr. 17. 14:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon köszönöm a segítséget! :) Kedves tőled.
2020. ápr. 17. 14:44
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
A Sims 3. Rengeteg olyan dolog van a kiegészítők én ami a másik Sims részek kiegészítőjében nincs.pl.:előre a jövőbe, az állatokban lovak is vannak stb
2020. ápr. 18. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Sims 2 - Szerintem ez a leghangulatosabb. Nagyon sok mindent kilehet belőle hozni. Jó az építés mód stb.
2020. ápr. 25. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
3. Akettő volt régen a favorit, de eluntam, a 4 kicsit fárasztóbb, hogy többet követel meg a játék.
2020. máj. 22. 13:34
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a 3 a kedvencem. A 4-gyel nem játszottam sokat, számomra túl aprólékos pl a simek létrehozása, ami lehet pozitívum is, nyilván a játékos igényeitől függően. A 3 sokkal szabadabb mint a 2, de azért néha ahhoz is visszatérek, de végül mindig győz a 3 :)
2020. jún. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!