Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Videó játékos fiúk és lányok,...

Videó játékos fiúk és lányok, ki a kedvencetek ezek közül?

Figyelt kérdés

Na, egy srácnak lesz akinek rengeteg könyve van, de olyan még nincs neki ami játéktervezők életéről szól.

Hosszú faggatás után megtudtam mik a kedvenc címei, hosszú keresés után pedig azok kreátoraiból keresgélve, megtaláltam azokat akiktől/akikről vannak könyvek.

De nem tudok dönteni, mert én ezekben nem vagyok otthon, nem játszottam soha nagyon.

Ti biztos képben vagytok ezekkel a legendás játékokkal kapcsolatban, ti melyiket választanátok?

Válasszatok úgy mintha nektek szánnám.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az utolsónak az egyik közelgő játékát rettenetes várja például:

https://www.youtube.com/watch?v=i2nuHEGhwiw

Válaszokat előre is köszi :)

2016. dec. 14. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül én a bioshock szériát kedvevelem a legjobban, de nem tudom mennyire örülnék egy olyan könyvnek amiben a készítőjének az életéről van szó...félreértés ne essék, szeretek olvasni, meg szeretem a könyveket, de ennyire nem érdekel a háttere a játékoknak amiket szeretek. Persze ez nem jelenti azt, hogy senki mást nem érdekel, lehet hogy őt érdekli, csak gondoltam leírom hogy a videójátékok és könyvek szeretetéből még nem következik az hogy ez nagyon tetszene. Engem például sokkal jobban érdekelne egy art book a játékkal kapcsolatosan. Persze ha biztosra tudod, hogy őt érdekelné, akkor vedd úgy hogy nem mondtam semmit:D
2016. dec. 14. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én Hideo Kojimát választanám. Az az ember egy zseni, akárki akármit mond róla, olyan ötletei vannak amik teljesen új színt visznek a játékvilágba. Nem fél újítani, nem lehet keretek közé szorítani, ez az új Death Stranding nevű játéka is befosás. Elküldték a Konamitól, fogta, azonnal alapított egy saját csapatot, és rá 3 hónappal már egy olyan játékot fejlesztettek ahol a pucér Norman Reedus szorongat valami kisbabát döglött bálnatetemek között :D El tudom képzelni ahogy csak nézte a Walking Deadet, és eszébe jutott, hogy "Hé, ez a Daryl csávó tetszik" és rá 2 héttel már Kojima stúdiójában vették fel a motion capturet vele :D
2016. dec. 14. 12:44
 3/4 anonim válasza:
100%
Személyszerint én vagy Hideo Kajimat választanám,vagy Shinji Mikamit. Hideot emiatt az új játék miatt(igazából először láttam ezt a trailert,de nagyon megfogott,szóval mégjobban utánajárok majd a dolgoknak,ja és hatalmas walking dead fan vagyok,szóval már itt is egy pluszpont :D). Shinjit pedig nyilvánvalóan a Resident Evil miatt.
2016. dec. 14. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor a Hideo Kojima-s lesz.
2016. dec. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!