Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire nehéz belejönni a...

Mennyire nehéz belejönni a witcher 3 világába?

Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy megveszem switchre, de tartok tőle hogy túl bonyolult lesz. Főleg a crafzolástól. Far cry 3 volt a legöszetettebb jaték amivel játszottam.
2019. nov. 23. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Meglehet simán érteni. Kár lenne ezért kihagyni,mert nagyon jó játék.
2019. nov. 24. 10:49
 2/3 anonim ***** válasza:

a craft annyi, ha megvan a recepted, kiválasztod csinálja ezt és puff, kész. Ha nincs recepted akkor neked kell kézileg beadagolni először, sikeresen megcsinálja a receptet és jó.

Mondjuk switchen lehet gyengébb lesz az élmény, mert közepes grafikán pc-n se ártott már egy combosabb gép alá, de élményként tényleg kár lenne kihagyni.

2019. nov. 24. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Pc-n toltam bele majdnem 100 órát úgy hogy kifulloztam, de semmit nem craftoltam, volt kb 2-3 küldetés ahol kérte hogy kell, de akkor mutatta hova kell menni az alapanyagokért. Nagyon jó játék!
2019. nov. 25. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!