Dota 2 nehéz játék? Mennyi idő belejönni, megtanulni?
Nincs sok MOBA tapasztalatom, anno 2004-ban nyomtam pár meccset a dota 1-gyel, azóta nem játszottam mobával. Június óta HOTS-ozok, az valamelyest közelebb vitt a moba műfajhoz, de szerintem nagyon más mint a dota.
Btw: ha nem akarok semmit költeni a játékra meddig lehet jutni?
Teljesen ingyenes, a megvehető extráktól nem leszel erősebb, mindegyik csak skin, vagy különböző speciális effekt a hősödhöz, tehát csak kinézetet változtat. Maga a játék nehéz, nagyon nehéz. Több száz óra kell, hogy egyáltalán az alapokat megértsd, nagyon komplikált. Minden hős más, mindegyik erős, de csak bizonyos meccsekben, bizonyos ellenfelek ellen.
A legnagyobb probléma a játékosközösség. Rengeteg ilyen 30 éves, szűz, dühkezelési problémákkal küzdő idióta tolja, akik mást sem csinálnak, csak verik magukat mindenért, sírnak mint egy kislány, üvöltenek a mikrofonba, vagy direkt elrontják a meccset. Tudod, ez a tipikus olyan ember, akivel együtt játszol 40 percet, és pontosan tudod, hogy miért nincs 1 barátja még online sem.
Tök mindegy milyen rankon vagy, alacsony rankon a sok hülye fogja elrontani, akik trollkodnak, meg még az alapokat sem tudják 1000 játszott óra után, magasabb rankon pedig mindenki egy egoista gyökér, aki egyből kipickeli midet meg a carry posztot, hogy aztán meghaljon 3-szor az első 2 percben, és elkezdje okolni a supportokat.
Nekem 3500 órám van a játékban, 4000 mmr-en vagyok, ami jóval az átlag felett van, a legtöbb magyar 2500 körül van. Ennek tükrében én nem igazán ajánlom. A játék majdnem tökéletes, de a közösség elrontja az egészet. Esetleg úgy tudom ajánlani, ha 5-en játszotok majd mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!