Az Ib című játékhoz szeretnék feltenni egy kérdést. Mit kell csinálnom, hogy tovább jussak miután Ib visszatért a szüleihez, azaz a saját világába?
Figyelt kérdés
Tehát, a játékban eljutottam odaáig, hogy Ib visszatér a saját világába, ezt többször is megcsináltam. Egyszer Garry-vel tértem vissza, egyszer Mary-vel és egyszer egyedül. De innen hogyan tudom folytatni a játékot? Ugyanis innen visszadob a felsoroloáshoz: New game, continue, exit. Láttam, hogy vannak akik tovább játszák, de azt nem tudom, hogy csinálták. Le kell tölteni a folytatáshoz valamit? Vagy ha nem akkor mire kell kattintanom vagy mit kell csinálnom, hogy folytatni tudjam? A válaszokat előre is köszönöm.2016. okt. 9. 10:23
1/1 anonim válasza:
Nem lehet tovább vinni. Illetve korbe nézhetsz a gallariaban de ennyi. Elkuldod a vidit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!