Skyrimben olyan fps hibám van, hogy eleinte minden jól megy fix 74 fps, majd pár perccel később, mikor egy belső részből mennék ki Skyrim világába, leesik 30 fps-re és úgy marad. Van még valakinek ilyen tapasztalata és tudna segíteni?
i5 processzor
8 gb ram
1 gb vram
Szerintem ird le hogy potosan milyen tipusú is a kártyád!!!
A videókaridra godolok! Vagy készül kipurcanni,mert nekem is igy nyuvadt ki,vagy pedig élből gyenge a kártya és ahogy kilépsz a zárt helyről mondjuk egy szurdokszerűséghez,vagy erdőbe, ugye akkor iszonyat nagy textúrát kell a videókártyádnak feldolgozni és ez lehet a probléma!Az hogy 1 gb-os az nem jelent semmit! Tudok olyan 256mb-osat ami megver jónéhány 1 gb-os karit! :)
Üdv, nekem is hasonló problémám van de nem hiszem,hogy bármi gond lenne a videókariddal. Nálam néha ugyanezt csinálja a játék! Van,hogy órákig semmi baja, fix-en adja a 60 FPS-t ráadásul úgy, hogy mindent csumára húztam benne amit lehetett a grafikai beállításoknál, még a HD textúrák is be vannak kapcsolva. Aztán egyszer csak kilépek vmi zárt helyről és leugrik az FPS szám 30-35-re és úgy is marad. A problémát csak úgy tudom kiküszöbölni ha kilépek a játékból majd újból elindítom akkor megint szépen megy egy darabig. Volt úgy, hogy csak 6 óra játék után esett le ujból az FPS szám de van amikor elég pár perc és ismét kezdi a hülyeségét...nem tudok rájönni miért csinálja ezt.
A gépem bőven elegendő pedig, hogy szépen fusson a játék (2x 4Gb DDR3 2133Mhz, GTX 560Ti 256bit, i5 proci 3.6Ghz, Win 7-64bit)
Aki tud vmi megoldást az kérem jelezze, hogy mi lehet a baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!