Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy lány barátom nagy animés,...

Egy lány barátom nagy animés, átjönne hozzánk animét nézni, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok benne annyira az animében, ő az aki nagy góré viszont rám bízta hogy mit nézzünk. Én pedig semmit nem tudok mondani :D Szereti a harcolós animéket, mint pl az attack on titan. Ezt biztosra tudom. Ötletek?
2019. júl. 10. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Valami újat?

Valami klasszikust, amit már látott?

Biztos az anime lesz a téma?

Anime addicts-ról nézegess.

2019. júl. 11. 05:17
 2/10 anonim ***** válasza:
1%

Nagy animés és ő menne át hozzád? Most vakítasz neki, fel akard szedni? Tehát ő megy át, ezért te itt keresel anime-t, amit lehet, hogy ő látott is, hiszen nagy animes... Gratuláok.

Gondolom NEM lopni akarod az animet és illegális oldalakról letölteni! Vagy igen?

Mert akkor nincs sok időd megrendelni a netről a megfelelő DVD-ket!

Ugye a kérdésed nem lopásra irányul...

Ha nem, akkor itt egy oldal, ahonnan rendelhetsz anime DVD-ket. [link]

2019. júl. 11. 05:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Jézus isten hogy lehet valaki ennyire szűk látókörű...

Akkor kezdjük..

Valami újat? Honnan tudjam?

Valami klasszikust, amit már látott? Honnan tudjam?

Biztos az anime lesz a téma? Hát mivel animet akar nézni valószínűleg az lesz a téma

#2, te egy hatalmas ... Jézus isten :D

Nagy animés és ő menne át hozzád? Neki nincsen se asztali gépe, se laptopja, sem telefonnal tarsithato tv-je, nekem meg van egy asztali gépem, ezért mondtam neki hogy ha akarja, nézhetünk a gépemen valamit, mert az csak nagyob, hangosabb mint mint egy kis Lenovo.

Most vakítasz neki, fel akard szedni? Nem akarom felszedni, tudja, hogy nem vagyok benne az animékbe, csak konkrétan kettőt láttam, de azok meg nem tetszettek neki, ezért is tettem fel a kérdést.

Tehát ő megy át, ezért te itt keresel anime-t, amit lehet, hogy ő látott is, hiszen nagy animes... Gratuláok.

Azta, nagy baj az, hogy egy kicseszett monitoron akarja nézni,nem pedig egy kis telefonon? Ennyire szűk látókörű idi..ta vagy, vagy esetleg más problémád van ezzel, esetleg valami gyerekkori traumád miatt vagy ilyen bunkó gyoker? Én nem ismerek sok animet, gondoltam, lesz olyan aki az attack on titant ismerve ír majd vagy 3-4 animet és ennyi, de ahogy látom, ez túl bonyolult, túl sok IQ-t igényel....

Gondolom NEM lopni akarod az animet és illegális oldalakról letölteni! Vagy igen? Te mi a f..ról beszélsz?

Mert akkor nincs sok időd megrendelni a netről a megfelelő DVD-ket!

DVDKET 2019BEN amikor minden nem hogy nem blueray-en van, segítek, neten tudsz fizetni kisebb összeget hogy hozzáférést kapj valamihez :D tudtál erről? Jézus isten, gyere már ki 1990-ből, lassan 30 évvel vagy lemaradva.

Ugye a kérdésed nem lopásra irányul... Elképesztően közelinek mutatod az értelmi intelligenciádat egy kaktuszéhoz...

Ha nem, akkor itt egy oldal, ahonnan rendelhetsz anime DVD-ket. [link]

2019. júl. 11. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én One piece-t nézek épp, megint.

Szerintem beszéljétek meg, hogy olyat akar - e nézni, amit látott már, és tetszhet neked, vagy teljesen újat kerestek ketten, mikor átmegy.

2019. júl. 11. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem adtál sok támpontot. Az a gond hogy nem tudjuk mit látott már, ezért ajánlani is nehéz bármit is. Én pl most fejeztem be a "The Promised Neverland" első évadát. Az egész jó volt.

[link]

2019. júl. 11. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Abból nem lesz sok "Animézés.... :P"
2019. júl. 12. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd meg, hogy válasszon ő...miért várja el, hogy te válassz ha egyszer nem ismersz sokat és nem tudod ő már mit látott?
2019. júl. 12. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nem vagyok ugyanaz a személy a 6-ossal csak a százalék egyezik...
2019. júl. 12. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Highschool dxdt ajanlom, persze nem komolyan de attol meg meg lehet probalni :D
2019. júl. 12. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Mayo chiki
2019. júl. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!