Lenne kedve egy animés embernek beavatni engem az animék világába? :D 15/L
Figyelt kérdés
Még csak harom animét láttam, de nagyon tetszettek.
Olyanokra lennék kíváncsi hogy mik az alapszavak japánbol, milyen kifejezések vannak az animékkel kapcsolatban. meg milyen animèket ajánlotok. :)
2015. ápr. 5. 07:20
1/10 anonim válasza:
Téríteni mindig van kedvem! :3
Valójában többkötetes szótár sorozatot tudnék írni az animézéshez sokszor szükséges szavakból. Ajánlani meg leginkább az ízlésed alapján tudnék.
Milyeneket láttál? És milyen érdekelne? Vígjáték, horror, akció, romantikus... stb. csakhogy az alapokat soroljam. (bármit mondhatsz, az animében az a jó, hogy szinte minden témához találsz)
Írj rám priv-ben, és bármiben segítek! :D
14/L
2/10 anonim válasza:
Nekem is irhatsz, szivesen segitek :) 15/L szinten :D
3/10 anonim válasza:
Nekem is irhatsz ;) bar en inkabb csak ajanlani tudnek :D de minden kerdesedre szivesen valaszolok :P (ha tudok... xd) 14/L
4/10 anonim válasza:
Én is szívesen válaszolok a kérdéseidre, ha írsz! :) 17/F
5/10 anonim válasza:
én nem csak az animék világába tudlak beavatni ;)
6/10 anonim válasza:
Nekem is írhatsz :) Animátor vagyok, úgyhogy rengeteg infóval szolgálhatok :)
7/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ő a technikai részére lenne kíváncsi. :)
8/10 anonim válasza:
Hát, már elég sok segítőd akadt, de rám is írhatsz privátban. :) 14/L
10/10 anonim válasza:
#7: Nem is a technikai infókra gondoltam ;) Csak mint animátor, szolgálhatok egyéb bennfentes információval ;) ki nem adott megjelenési infókkal, még nem nyilvános spoilerekkel, egyebekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!