Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az animés...

Mit gondoltok az animés lányokról?

Figyelt kérdés

Tinédzserkoromban járó animés lány vagyok, és sajnos úgy vettem észre, hogy elég sok ember elítél amiatt, hogy "meséket nézek".

Pedig nem festem be hupililára a hajam, túl kialakult zenei ízlésem sincs...Nem is erőltetem rá másokra az animéket~-~

Szerintem normális vagyok, de sokan az osztályomból is viccelődnek rajtam, szarozzák, amiket szeretek...

Szóval szeretném megkérdezni, hogy ez tényleg ilyen beteg/elborult dolog?

Mert eléggé zavar :s

Ti ismerkednétek olyan lannyal, aki animéket néz?

2016. okt. 1. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is egy Anime fan vagyok, bár az osztályomban nekem csak 1-2 ember tudja, de őket nem zavarja, sőt. Mivel tudom milyenek az osztálytársaim, ezért még nem mondtam el nekik. Szerintem ne foglalkozz velük, tudom nehéz, de hát az animékért megéri. Én mondjuk magamat ismerve tuti én is viccelődnék azokon amiket ők szeretnek, mert miért ne? Én pl. szeretnék egy anime szerető barátot, de hát ehh. Na mind1, ne foglalkozz velük. 😅
2016. okt. 2. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gond azzal, hogy szereted az animéket, főleg hogy senkire nem próbálod ráerőltetni. Pont abban a korban vagy amikor a kortársaid nagy része kinézi azokat, akik mások a többieknél. Próbálj olyanokkal barátkozni, akik hasonlóak vagy nem zavarja őket a hobbid, a többivel meg ne foglalkozz, egy idő után abbahagyják, ha azt látják nem érdekel mit mondanak. Érdekesebb azt piszkálni aki reagál is rá. :)

Tapasztalat, engem is piszkáltak :D

2016. okt. 2. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Animés vagyok kicsi korom óta. 23 éves lány vagyok. Belőlem ki se nézték, hogy animézek s művész is vagyok xD Ránézésre azt hitték kis illedelmes jó tanuló vagyok, aki hétvégente bulizgat. Há~át nem igaz xD.

Szard le a rossz véleményt és ha tudsz velük kommunikálni rendesen hozd fel nekik a következőt:

"ki milyen filmeket/rajzfilmeket szeret? Horror, romantika stb..."

És ajánlani kell nekik. Anno mangát is vittem és az osztály felén átment a gyüjteményem. Aztán odamondtam: Nah ugye nem csak egy mese ovisoknak?!

Az a baj magyarban nagyon sz@r, hogy őskövület animéket dobnak be a tv be... máshol meg szezonosak vannak dögivel.

Meg persze ne feledd, ahány ember annyi személyiség/izlés, szval érdeklődési kör is más-más, de vannak közös "csoportos" dolgok pl szeretjük az animéket, de mégis más személyiségek vannak anime fanok közt is.

Párommal amikor összejöttünk én hoztam fel anime témát, mert láttam a képeket. Onnan indult ki a kapcsolatunk xD

De belőle se nézte volna ki anno senki. Fiatal kis suhanc, rosszfiú volt kinézetre, aztán egy aranyos anime fan.

S azt se felejtsük el: SOHA NEM FOGUNK TUDNI MEGFELELNI MINDENKINEK, mindig lesz olyan, akinek/akiknek nem tetszenek dolgok, ahogy nekünk se.

Szval nem kell felesleges feszültség s ha jól ismered animéket ajánlani kell párat s odamondani: Ne mondj véleményt, ha nem láttál a tv n kivüli animét.

Tod mi a poén? Animék miatt leszólják páran a másikat, de sorba mennek moziba az újabb s újabb rajzfilmek/mesefilmeket nézni x') vagy otthon azt töltögetik le.

Jó anime/mangázást, nem kell aggódni kinek mi tetszik. Aki meg szeret/szeretni fog azok elfogadnak olyannak amilyen vagy.

23-N

2016. okt. 2. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 20 éves srác vagyok, és engem is mindenki piszkál, amiért még mindig "meséket nézek", meg azért is mert szerintük én az anime lányokat szeretem (ez egyáltalán nem igaz, mert a valódi lányokat szeretem). A zenei ízlésem miatt is csak lecseszést kapok mindenkitől, holott senkire sem erőltetem rá. Megvannak a netes barátaim (szintén animések), akik megértenek és elfogadnak. Azok pedig, akik csak piszkálnak ezért meg finoman fogalmazva nem érdekelnek.
2016. okt. 3. 21:29
 5/5 anonim válasza:
Én nem vagyok animés, engem nem kötnek le, de nem nézem azokat, akiket igen. Mindenki más, ez egy olyan dolog mint amikor azért csúfolok valakit, mert régimódi neve van, vagy gyerekes szokás. Nem tudom hány éves vagy, ha már 17-18 körül, akkor eléggé betegesek az osztálytársaid ennyi évesen. Ha 13-14 körül vagy, akkor majd kinövik. Nem kell velük foglalkozni, piszkálnak, mert nincs jobb dolguk. Egyébként én rengeteg olyat ismerek, aki animés, nem ritka dolog manapság.
2016. okt. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!