Mit gondoltok az animés lányokról?
Tinédzserkoromban járó animés lány vagyok, és sajnos úgy vettem észre, hogy elég sok ember elítél amiatt, hogy "meséket nézek".
Pedig nem festem be hupililára a hajam, túl kialakult zenei ízlésem sincs...Nem is erőltetem rá másokra az animéket~-~
Szerintem normális vagyok, de sokan az osztályomból is viccelődnek rajtam, szarozzák, amiket szeretek...
Szóval szeretném megkérdezni, hogy ez tényleg ilyen beteg/elborult dolog?
Mert eléggé zavar :s
Ti ismerkednétek olyan lannyal, aki animéket néz?
Nincs semmi gond azzal, hogy szereted az animéket, főleg hogy senkire nem próbálod ráerőltetni. Pont abban a korban vagy amikor a kortársaid nagy része kinézi azokat, akik mások a többieknél. Próbálj olyanokkal barátkozni, akik hasonlóak vagy nem zavarja őket a hobbid, a többivel meg ne foglalkozz, egy idő után abbahagyják, ha azt látják nem érdekel mit mondanak. Érdekesebb azt piszkálni aki reagál is rá. :)
Tapasztalat, engem is piszkáltak :D
Animés vagyok kicsi korom óta. 23 éves lány vagyok. Belőlem ki se nézték, hogy animézek s művész is vagyok xD Ránézésre azt hitték kis illedelmes jó tanuló vagyok, aki hétvégente bulizgat. Há~át nem igaz xD.
Szard le a rossz véleményt és ha tudsz velük kommunikálni rendesen hozd fel nekik a következőt:
"ki milyen filmeket/rajzfilmeket szeret? Horror, romantika stb..."
És ajánlani kell nekik. Anno mangát is vittem és az osztály felén átment a gyüjteményem. Aztán odamondtam: Nah ugye nem csak egy mese ovisoknak?!
Az a baj magyarban nagyon sz@r, hogy őskövület animéket dobnak be a tv be... máshol meg szezonosak vannak dögivel.
Meg persze ne feledd, ahány ember annyi személyiség/izlés, szval érdeklődési kör is más-más, de vannak közös "csoportos" dolgok pl szeretjük az animéket, de mégis más személyiségek vannak anime fanok közt is.
Párommal amikor összejöttünk én hoztam fel anime témát, mert láttam a képeket. Onnan indult ki a kapcsolatunk xD
De belőle se nézte volna ki anno senki. Fiatal kis suhanc, rosszfiú volt kinézetre, aztán egy aranyos anime fan.
S azt se felejtsük el: SOHA NEM FOGUNK TUDNI MEGFELELNI MINDENKINEK, mindig lesz olyan, akinek/akiknek nem tetszenek dolgok, ahogy nekünk se.
Szval nem kell felesleges feszültség s ha jól ismered animéket ajánlani kell párat s odamondani: Ne mondj véleményt, ha nem láttál a tv n kivüli animét.
Tod mi a poén? Animék miatt leszólják páran a másikat, de sorba mennek moziba az újabb s újabb rajzfilmek/mesefilmeket nézni x') vagy otthon azt töltögetik le.
Jó anime/mangázást, nem kell aggódni kinek mi tetszik. Aki meg szeret/szeretni fog azok elfogadnak olyannak amilyen vagy.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!