A Csernobil sorozatnak melyik része a legdurvább? 2 részt láttam, a megterhelőbb dolgok már voltak, vagy csak most jönnek?
Nagyon a hatása alá kerültem, nyomasztó, de nagyon érdekel.
Egyelőre 2 részt néztem meg, nem is merek most többet bevállalni, kell egy kis szünet.
Hogy éltétek meg, melyik rész volt a legnagyobb hatással rátok?
Jönnek még durva dolgok a 3-4-5. rrészben?
A harmadik látványban durva.
De nekem a negyedik volt a legdurvább és legnyomasztóbb.
Szólj, ha már láttad akkor elmondom miért.
Hát tulajdonképpen leírhatod így is, végülis a sztori végkimenetelét tudom, szóval itt spoilerezni nem nagyon lehet.
Most félek a 3. résztől, nem kicsit.
Na, a harmadikon túl vagyok.
Persze nem volt szép látvány, de rosszabbra számítottam. Az első két rész nekem sokkal nyomasztóbb volt.
Lehet azzal megedzőttem, meg felkészültem.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy sokszor a telefonomat nyomogattam, direkt.
Nem nézek zombis filmeket, de attól még neten, itt-ott látom a szereplőket, promoképeket, maszkokat. Ez kb olyan volt, szóval ezen túl tudtam lépni.
Most a kutyás résztől félek, azt hittem, az is ebben van.
A kutyák jobban meghatnak, mint a szenvedő emberek.
3-as vagyok.
Éppen a kutyás rész miatt volt számomra a negyedik a legdurvább rész. Pont azért, mert az emberi szenvedés látványa kevésbé hat meg, mint az állatoké.
Mivel tudtam, mire számíthatok, azon a részen áttekertem.
Mert ugyanígy vagyok vele, hogy az emberek nem érdekelnek, de az állatok nagyon is. Mutatják a szenvedésüket?
Így ha valaki még később rákeres, akkor én is azt tudom mondani, hogy a 3. a legdurvább, amikor mutatják, hogy nincs bőre az embernek, és az a nyers hús is fekete-fehér, nem hússzínű.
"az emberek nem érdekelnek, de az állatok nagyon is"
Ez megható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!