Az árufeltöltés a nehezebb/megterhelőbb, vagy a kasszázás?
Árufeltöltő vagyok a Sprban diákmunkán, viszont a lábaim eléggé fájnak nap végére,és a fizetés sem valami meggyőző (bruttó 733-811)
Jövő hónaptól lesz lehetőségem kasszázni, délelőtt 8tól mennék 4-ig, tehát az lenne a kérdésem, hogy az megterhelőbb? ha igen, akkor miért?
Mi egy diákmunkás kasszás feladata? (az áru lehúzását kivéve.)
Attól hogy tanul még diákmunkázhat, nem? ;)
A kasszázás nekem sokkal megterhelőbb volt, mert ott folyamatosan koncentrálnod kell, ha egy pillanatra is elkalandozol, a te vagy rosszabb esetben a vásárló pénze bánja. Ha minuszod van levonják a fizudból, de a legmegterhelőbb része az a sok ritka buta, arogáns, bunkó vásárló.
Én gyűlöltem kasszázni ezek miatt.
A farok vásárlók miatt jobb árufeltölteni.
Mondjuk van hogy pakolás közben is megtalálnak.
Ennyi fizetésért fel sem kelnék.
A f**ok vásárlós válaszoló meg remélem sosem jut többre a zöldségpakolásnál ezzel a mentalitással.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válszasokat, várom még a tapasztalatokat. :)
Nem tolja alám senki azt, amire szükségem van, hiába tanulok, ezért kénytelen vagyok iskola mellett dolgozni. Vagy te 17 évesen már saját vállalkozásba kezdtél, vagy vezetői pozícióban toltad?:D
Én voltam pénztáros egy InterSparban, de szerintem nagyon gáz meló.
Kasszásként pörgetned kell a sort, úgy, hogy közben legyél kedves, pontos, tudj egy csomó vonalkódot, miközben a vásárlók fele köszönni is elfelejt, a kosarat otthagyja neked, bunkó és miután lefizettetted, azután kezdenek el jó lassan pakolászni, meg szatyrokat kérni. A legrosszabbak a külföldi vásárlók, azok a kosarakat is sokszor a szalagra teszik fel, úgy kell nekik szólni, hogy vegyék le. Az állandósoknak nehezükre esik beállni kasszázni, legtöbbször egymás mellett láttam őket alibizve beszélgetni, árutöltést szimulálva.
Anyagi felelősséggel tartozol a kassza tartalmáért.
Egy vicc az egész, és még sz.rul is fizet. Nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!