1/10 anonim válasza:
Csernobilban senki. De a környékén lévő apróbb falvakban egy pár százan élnek. Pontos számot nem tudok mondani, de olyan 50 és 300 között lehet
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( ! Pedig ott is élhetne sok család.
2014. nov. 4. 10:59
3/10 anonim válasza:
Néhány tucat remete és egyéb elvetemült lakik a környékbeli területeken, erdőkben, stb. Egyébként gyönyörű, egészséges, vad vidék, nagyon számomra nagyon jó élmény volt pár éve.
5/10 anonim válasza:
Úgy tudom nem lenne túl jó dolog ott lakni. Azonban rémlik néztem van egy város amit az atomerőműben dolgozóknak építettek a közelben az mintha ma is virágozna.
6/10 anonim válasza:
Csernobilnak körülbelül 2000 fő lakosa van.
És mielőtt lehurrogtok, jártam ott ;)
7/10 anonim válasza:
A város, ahol az óriáskerék is van, Pripjaty, ott nem él senki. Csernobil kevésbé szennyezett, ott él párszáz ember.
8/10 anonim válasza:
Olyat láttam ami most egy jól menő város. Kellett váltani miután csernobil után célját vesztette. Most meg oda akarnak beruházni sokan mert jól megy. Nem emlékszem melyik város nem találom.
9/10 anonim válasza:
#8: Szlavutics lesz az, amire te gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!