Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti melyik Marvel színészt...

Ti melyik Marvel színészt tudnátok elképzelni Star Wars filmben?

Figyelt kérdés

#Star Wars #Marvel #Benedict Cumberbatch #thrawn #Darth Vödör....azaz Vader #Amcsikapi
2019. jún. 4. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Egy jó színész ezerarcú... :D kb egyiket sem :D
2019. jún. 4. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Brie Larsont. Nagyon megérdemelné, tehetséges, szép, és imádja a Star Warsot. Én nagyon megnézném. De amúgy Cumberbatchot is Thrawn szerepében. Ők ketten jutnak most eszembe hirtelen.
2019. jún. 4. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Bármelyiket. Nem látom akadályát, hogy egy Marvel színész egy Star Wars filmben szerepeljen.
2019. jún. 4. 21:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. jún. 4. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Brie Larson-t adom!Nem értem miért volt az előttem szóló lepontozása...ráadásul Brie nemcsak okos hanem tehetséges is.Bármilyen Star Wars szintű karaktert simán hozna ha azokból indulok ki akik jelentős szerepet játszottak a filmben.
2019. jún. 4. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Amilyen botrányosan rosszak a disney által kiadott star wars részek (Na jó a zsivány 1-es elég jó volt) szerintem nagyobb színészek nem adják nevüket majd pocsék filmhez
2019. jún. 4. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Chris Hemsworth egész fejének van olyan Jedi lovagos jellege, leginkább a fiatal Obi-Wan Kenobit akár Ő is alakíthatta volna!
2019. jún. 5. 00:26
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem marvel hanem dc. Szerintem henry cavill tök jó darth bane lehetne.

Scarlet johanson darth zannah.

Tom hardy venom lehetne darth malgus.

De amúgy volt már csomó átfedés színészileg a 2 sorozat közt. Fontosabb szerepben mindkettőben

Natalie portman,sam l jackson,paul betthany,mads mikkelsen. Mellékalakból még több pl lando,del torro,withaker.

2019. jún. 9. 23:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akármelyiket.
2019. jún. 10. 09:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon érdekes ötletek? Brie Larson lehetne szerintem egy Marvel Kapitányra hajazó karakter, olyan, aki, tudjátok, ilyen "menő" mint a Kapitány. A Cumberbatch Thrawn is jó, mivel Thrawnnak eleve hosszúkás a feje (:D) mint Benedictnek.
2019. jún. 22. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!