Daenerys kiket tudna legyőzni az alábbi főgonoszok közül, persze ha a sárkányai is vele vannnak? Darth Sidious (Star Wars) Sauron (LOTR) Thanos (Marvel) Voldemort (Harry Potter) Éjkirály (GoT)
Engem csak az idegesít, hogy a Trónok harcában Daeneryst úgy állítják be mintha sebezhetetlen lenne, félnek tőle, csak azért mert vannak sárkányai.
Gondoltam összehasonlítom olyanokkal akik nem fognak térdet hajtani előtte:D
És ezek közül ki az akinek kevesebb az ereje mint egy hidrogénszőke kislánynak? A felsoroltak mindegyike elementális főgonosz, világok, embermilliók elpusztítója, míg Dany egy csaj aki nagyon dühösen tud szónokolni.
Maximum olyan értelemben lehet értelme a kérdésednek hogy hányan röhögnék magukat halálra a felsoroltak közül ha Danyval kellene "harcolniuk". Kíváncsi lennék hány esetben tartana tovább a dolog 5 másodpercnél, sanszos hogy egyszer se.
Vegyük sorra.
Voldemort: Adava Kedavrával 10 mp alatt kinyírja a sárkányokat aztán Daeneryst is.
Darth Sidious: A Halálcsillaggal az egész bolygót megsemmisíti/ha nincs nla a Birodalom hadserege, erővillámokkal 5 mp alatt megöli Daeneryst és a sárkányait.
Sauron: a Hatalom Gyűrűi is bárkinek elég erőt adnak, hogy simán legyőzze Daeneryst, hát még a megalkotójuknak
Éjkirály: Talán az egyetlen, aki ellen Daenerysnek bármi esélye lehetne.
Thanos: kozmikus lény egy másik bolygórl, több ezer éves szörny. Porrá zúzza Daeneryst a sárkányaival együtt.
Egyébként szerintem még az Indominuus Rex is legyőzné Daenyersyt
(Viccen kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!