Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit szólnátok hozzá, ha...

Ti mit szólnátok hozzá, ha Brie Larson szerepet kapna a Star Warsban? Milyen szerepre tudnátok őt elképzelni?

Figyelt kérdés

[link]

A szimpatikus színésznő nemrég nyilatkozta hogy kézbe vehette Samuel L. Jackson fénykardját, és hogy ezek után minden vágya hogy egyszer szerepelhessen a Star Warsban.

Ti mit szólnátok ehhez?

Illetve milyen szerepben tudnátok őt elképzelni?

2019. márc. 13. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát az ideiben már nem fog :D

A spinoffoka egyenlőre kukázták, szóval ha kap rá lehetőséget akkor max a következő trillógiában. Hogy abban milyen szerepet kaphatna fogalmam sincs. Állítólag az a 3 rész teljesen más lesz mint az eddigiek, nem tudom hogy eggyáltalán milyen szerepkörök lesznek.

Egyébként engem zavarna ha szerepelne egy SW-ben, személyszerint nem tartom különösen kiemelkedő tehetségnek.

2019. márc. 14. 00:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lenne benne, bejött a filmekben, ahol láttam.

Lehetne valamilyen jedi a skywalker mentes trilógiában. Illetve ha esetleg azt nézzük, hogy Maul is előkerült,talan pár karakter is előkerülhet a Star Wars Rebelsből. Ebben az esetben tökéletes Hera Syndulla lenne.

2019. márc. 14. 01:18
 3/11 Tislerics Máté ***** válasza:
30%

Szimpatikus? :D Engem kifejezetten irritál a csaj. Tipikus törtető liba, aki összekeveri a politikát a filmezéssel. A feminizmus terjesztője, állatvédő, zöld, stb... A filmezést egy propaganda felületként használja. A Marvel kapitány is ezért bukott. Túl sok politika, kevés kreativitás.

Ez az attitűd lengi körül az új SW filmeket is. Tehát a csaj választása mondhatni adja magát. Átlagosan kinéző nő, feminista, Ketlene Kennedy kedvenc színésznőcskéje gondolom. Eléggé összepasszol a politikai beállítottságuk.

Lehetne akár Holdo admirális lánya mondjuk....

Azt kell mondjam a csajnak minden esélye megvan ahhoz, hogy az új píszí SW világában megjelenjen. A megváltozott világ neki kedvez. K. Kennedy amúgy is már átszabta az SW-t liberális propagandává. Szóval Larsonnak ez a paradicsom lenne.

"Éljen a femmiimus! Minden film legyen píszí! A világnak liberális propaganda filmekre van szüksége! Hajrá Larson!"

2019. márc. 18. 10:39
 4/11 Tislerics Máté ***** válasza:
37%

,,Ti mit szólnátok hozzá, ha Brie Larson szerepet kapna a Star Warsban?

Azt szolnám hozzá, hogy: Navégre! A két fő feminista együtt dolgozhat és megcsinálhatják a valaha készített legnagyobb feminista propagandafilmet!

Fénykard amúgy tuti nem lenne benne, mert az az új feministák szerint a falloszra utal. Valamilyen vaginára emlékestető fegyver fog majd kelleni neki. Fényvagina? Fénylyuk?

Milyen szerepben tudnám elképzelni? Természetesen főszerep!!!! Az ellenség meg lehetne egy 30-as fehér férfi. :) Az szupi lenne. Igaz hamisíthatatlan SW! :))))

(A k...va anyátokat!!!!)

2019. márc. 18. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
32%

"A Marvel kapitány is ezért bukott"

Hát annak, aki a trollokkal és szavazóbotokkal teli Rotten Tomatoes audience score-ját komolyan veszi, annak valóban bukás. Aki meg ránéz a boxofficemojo-ra is néha, annak meg nagyon más a véleménye.

Azt, hogy milyen a film nem tudom, nem érdekel a Marvel, de a bevételek eléggé objektív értékmérői annaj, hogy melyik film bukás és melyik nem. A Marvel kapitány határozottan nem bukás, sőt.

Nagyon nem értünk egyet a Star Warssal kapcsolatban sosem, de a valóságtól ennyire ne fordulj már el. Folyton jössz ezzel a femizmusos dumával is, mindenhol betegesen feminizmust látsz. Magadat meg akkora filmszakértőnek állítod be mindig... Csak tudnám, hogy akkor miért egy netes fórumon osztod az észt? Miért nem készítettél már azóta egy filmet, amely széles körben ismert lett, ha ennyire tudod, hogyan kell? Vagy legalább egy youtube csatornát futtattál volna fel a "szakértelmeddel"...

2019. márc. 18. 17:52
 6/11 Tislerics Máté ***** válasza:
43%

#5! Nyilván a bukás szót úgy értem, hogy a film rossz! Nehogy-már az legyen a mérce, hogy hányan nézik meg... Van fogalmad arról hogy hányad ülnének be a Marvel kapitányra, ha semmi marketing nem előzi meg? Csak úgy megjelenik trailer nélkül? Az emberek észre se vennék hogy adtak egy ilyen filmet... Szóval ne gyere itt azzal hogy sokan megnézték! Ráadásul szinte kötelező volt megnézni, mert a végjáték úgymond legerősebb karakterének eredettörténetét mutatja be. Aki nem látja az nem fogja érteni a végjátékot...

Én nem láttam a filmet, és nem is akarom megnézni. Elvből sem adok pénzt ilyen produkciókhoz. Larson nyíltan felvállalja, hogy a feminizmus és a politikai nézeteinek a terjesztése volt a cél! Nyomja magát, hogy sokkal több férfi van az akadémiában mint nő. Azt hiszi, hogy az akadémia és holywood nem ismeri el a nőket? Mire alapozza ezt? Felháborító ez a vádaskodás...

[link]

Propaganda filmre nem ülök be. Ha azt gondolod, hogy nem propaganda film, akkor meg indokold meg! Én megindokoltam hogy miért direkt píszí a film és hogy ennek miért nincs helye a mozitermekben. Jó lenne ha te is inkább érvelnél, mint hogy csak fröcsögsz.

Nyilván a politika elkerülhetetlenül bele-bele piszkál a filmiparba, de attól még szerintem nem kéne DIREKT nyomni ezt. Éppen elég propaganda filmet látott már az ember a hidegháború idején. Jó lenne végre kinőni ebből és végre elkezdeni megtisztelni azzal a filmművészetet, hogy a politikai üzenetek terjesztését meghagyják a politikusoknak.

Sajnálom hogy nem készíthetek egy igazán jó filmet. Sajnos nagyon elfoglalt vagyok. És még a pénzt is elő kell teremteni rá. Olcsó filmet nem szeretnék csinálni. Természetesen elfogadom a támogatásodat, ha valóban szeretnél egy jó filmet látni....

Itt amúgy nem a feminizmus a lényeg. Te gondolod, hogy mindenbe ezt látom bele. Én a politikailag korrekt filmektől hányok, aminek egy alfaja a feminizmust népszerűsítő film.

Az SW vel meg azért nem értünk egyet, mert neked nincs igényed koherens történetre, lenyűgöző látványvilágra, érdekes settingre, érdekes karakterekre. Nekem meg van. Téged nem zavar ha a játékidőt elveszi az idétlen szakállas viccek és a történettel totálisan irreleváns karakterek bemutatása.

És akármennyire is véded a filmet, azt neked is be kell látnod, hogy R.J. tudta, hogy megosztó lesz a film. Főleg a rajongók körében. Mégis zöld utat adott neki. Szerinted ez rendben van! Szerintem meg nem! A hónapokig írott forgatókönyv is ugye szerinted rendben van. Szerintem meg nem, mert egy trilógia középső részét nem kell hónapokig görcsösen írogatni, már csak azért sem mert MEGVAN az első leforgatása előtt is!! Persze ezek szakmai dolgok. Nem várom el, hogy megértsd...

2019. márc. 19. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

"Nyilván a bukás szót úgy értem, hogy a film rossz!"

"Én nem láttam a filmet"

A második idézet üti az elsőnek a hitelességét :D Ha nem láttad a filmet, hogy jelentheted ki, hogy rossz?

"Nehogy-már az legyen a mérce, hogy hányan nézik meg..."

"Van fogalmad arról hogy hányad ülnének be a Marvel kapitányra, ha semmi marketing nem előzi meg? Csak úgy megjelenik trailer nélkül?"

Mondj egy filmet, amelyek marketing és trailer nélkül lettek sikeresek :D

"Ráadásul szinte kötelező volt megnézni, mert a végjáték úgymond legerősebb karakterének eredettörténetét mutatja be. Aki nem látja az nem fogja érteni a végjátékot..."

Itt most megint kijelentettél valamit, ami közel sem biztos, hogy így van :) Amit mondtál, az leginkább a hardcore Marvel-fanokra vonatkozik, akiknek a száma elenyésző a mezei nézőkhöz képest. A mezei nézők meg általában ritkán kíváncsiak a háttérinfókra. Én pl. Marvel-téren pont ilyen vagyok... Úgy láttam a Bosszúállók 1-2-t, hogy Vasemberen kívül senkinek nem ismertem akkor még az eredettörténetét, és nekem ez teljesen rendben volt.

"Propaganda filmre nem ülök be. Ha azt gondolod, hogy nem propaganda film, akkor meg indokold meg!"

Mint mondtam, nem láttam a filmet. Nem tudok erre mit mondani. Csak tudnám, hogy te miből szűrted le, hogy propagandafilm, ha nem is láttad? :D

"Te gondolod, hogy mindenbe ezt látom bele"

Hát kis túlzással minden kommentedben megjelenik :D

"Az SW vel meg azért nem értünk egyet, mert neked nincs igényed koherens történetre, lenyűgöző látványvilágra, érdekes settingre, érdekes karakterekre."

Van igényem, és úgy vélem, hogy én (nagyrészt) megkaptam ezeket. Mind az OT-től, mind a PT-től, mind az új filmektől.

"És akármennyire is véded a filmet, azt neked is be kell látnod, hogy R.J. tudta, hogy megosztó lesz a film."

Belátom. És? Ez baj? Én örülök, hogy nem a biztonsági játékra ment, mint az elődje. Ezért is félek a 9-től kicsit...

"A hónapokig írott forgatókönyv is ugye szerinted rendben van. Szerintem meg nem, mert egy trilógia középső részét nem kell hónapokig görcsösen írogatni, már csak azért sem mert MEGVAN az első leforgatása előtt is!!"

Forgatókönyvet sosem szoktak előre megírni még az első előtt. Script-eket, vázlatokat, de komplett forgatókönyvet sosem. R.J. pedig 6 hónapot töltött a story group-pal, hogy ebből mennyi volt ténylegesen forgatókönyvírás, azt nem tudjuk.

2019. márc. 19. 15:11
 8/11 Tislerics Máté ***** válasza:
43%

#7! ,,Ha nem láttad a filmet, hogy jelentheted ki, hogy rossz?"

Elolvastam, megnéztem vagy 5 kritikát és mindegyik negatív volt! Hiszek a kollégáknak!

,,Mondj egy filmet, amelyek marketing és trailer nélkül lettek sikeresek :D"

Donnie Darko! (magad alatt vágod a fát...)

,,Én pl. Marvel-téren pont ilyen vagyok..."

Ne magadból indulj ki! Hidd el nagyon sokan csak a Végjáték miatt nézték meg!

,,Csak tudnám, hogy te miből szűrted le, hogy propagandafilm, ha nem is láttad? :D"

A kritikákból!

,,Hát kis túlzással minden kommentedben megjelenik :D"

Mert feminista vagyok! Bocsi de gyakran előjön belőlem...

,,Belátom. És? Ez baj? Én örülök, hogy nem a biztonsági játékra ment, mint az elődje. Ezért is félek a 9-től kicsit..."

Köszönöm! Na látod, hogy igazam van! :)) Tehát akkor végre beláttad, hogy R.J. direkt DIREKT idegesíteni akarta a rajongókat! KÖSZÖNÖM VÉGREEE!!!!!! :DDD:D:D owned

,,Forgatókönyvet sosem szoktak előre megírni még az első előtt. Script-eket, vázlatokat, de komplett forgatókönyvet sosem. R.J. pedig 6 hónapot töltött a story group-pal, hogy ebből mennyi volt ténylegesen forgatókönyvírás, azt nem tudjuk."

Nem hogy megírják, még néha el is kezdik forgatni, mielőtt kijönne az első epizód! pl.: GYűrűk Ura! Nyilván a Terminátor 1 meg hasonló filmeknél nem írják meg, mert nem tudják hogy bejön e az első rész a népnek. Ahol tutira veszik, hogy trilógia lesz ott megírják! Maximum itt-ott módosítanak rajta, amíg még nem késő... (pl.: GYűrűk ura.....)

2019. márc. 19. 15:43
 9/11 Tislerics Máté ***** válasza:

,,Belátom. És? Ez baj? Én örülök, hogy nem a biztonsági játékra ment, mint az elődje. Ezért is félek a 9-től kicsit..."

Igen baj! Mert R.J. direkt olyan fimet csinált, ami megosztó lesz! Tehát nem egy jó SW filmet akart csinálni, hanem egy saját agymenést és ehhez még K. Kennedy is asszisztált. Gondolom a píszí hangvétel miatt...

Igen baj! mert R.J.-nek az volt a feladata, hogy egy SW filmet csináljon, amit nagyon sok SW fan meg fog nézni!

Tudod a SW-nek elég sok rajongója van! És azok azért mennek el a moziba, hogy SW filmet nézzenek. Szeretik a karaktereket és nemigen élvezik annyira ha egy random rendező önkényesen oda nem illő dolgokat aggat rájuk. Pl.: Luke aki még az apjában is meglátta a jót és harcolt érte, az nem lesz durcás magába fordult csöves. Tudod Luke maga a pozitivizmus. És nem a durciság...

R.J. direkt kicseszett a rajongókkal. Ez szerinted jó dolog, szerintem meg nem az... Hát különbözőek vagyunk...... :)

2019. márc. 19. 16:02
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

"Elolvastam, megnéztem vagy 5 kritikát és mindegyik negatív volt! Hiszek a kollégáknak!"

Na, akkor idézek az (általam amúgy nem kedvelt) RetroShock-tól (nem pontos idézet, de ez a lényege): "Tudjátok mi a mozikultúra halála? Ha az emberek bemennek üres fejjel, majd kijönnek üres fejjel. A film után felmennek a netre, megkeresik a nekik tetsző kritikát, és onnantól az abban elhangzottakat adják el saját véleményükként"

Nos, úgy látszik ez rád is igaz, csak te be sem mentél a filmre.

Én jobb szeretek a saját szememmel megnézni valamit, mielőtt véleményt mondanék róla.

Ja, és amúgy: [link]

"Donnie Darko!"

Nem ismerem a filmet, de azt látom, hogy a durván 4 milliós büdzséjét se volt képes visszahozni :D Nem azt kérdeztem, hogy jó lett-e a film, hanem hogy sikeres lett-e, a kettő pedig van úgy, hogy nincs szinkronban egymással.

"Tehát akkor végre beláttad, hogy R.J. direkt DIREKT idegesíteni akarta a rajongókat! KÖSZÖNÖM VÉGREEE!!!!!! :DDD:D:D owned"

Megint sikerült kiforgatni amit írtam :D Nem, azt látom be, hogy R.J. felvállalta a saját elképzeléseit, nem pedig az idióta fanteóriákat filmesítette meg. Szerintem minden rendezőnek és forgatókönyvírónak ez lenne a dolga.

"Nem hogy megírják, még néha el is kezdik forgatni, mielőtt kijönne az első epizód! pl.: GYűrűk Ura!"

A Gyűrűk Ura filmek évente jöttek ki, valamint az egyáltalán nem egy epizodikus történet. A könyvek sem epizodikusak, lényegében egy nagy könyv az egész, csak 3 egységre lett osztva.

"Tudod a SW-nek elég sok rajongója van! És azok azért mennek el a moziba, hogy SW filmet nézzenek. Szeretik a karaktereket és nemigen élvezik annyira ha egy random rendező önkényesen oda nem illő dolgokat aggat rájuk. Pl.: Luke aki még az apjában is meglátta a jót és harcolt érte, az nem lesz durcás magába fordult csöves. Tudod Luke maga a pozitivizmus. És nem a durciság..."

Mert az emberek soha a büdös életben nem változhatnak meg, igaz, minden és mindenki egész életében ugyanolyan marad, amilyen volt 20 évesen, ugye? A világ legunalmasabb sztorija lett volna, ha Luke pontosan ugyanolyan, mint volt 30 évvel ezelőtt. (Azt meg megint megjegyzem, hogy azt a Luke-ot is láthattuk a filmben, a legvégén, amilyen volt 20 évesen).

De ez itt már nagyon OFF.

2019. márc. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!