Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit szólnátok hozzá, ha...

Ti mit szólnátok hozzá, ha Brie Larson szerepet kapna a Star Warsban? Milyen szerepre tudnátok őt elképzelni?

Figyelt kérdés

[link]

A szimpatikus színésznő nemrég nyilatkozta hogy kézbe vehette Samuel L. Jackson fénykardját, és hogy ezek után minden vágya hogy egyszer szerepelhessen a Star Warsban.

Ti mit szólnátok ehhez?

Illetve milyen szerepben tudnátok őt elképzelni?

2019. márc. 13. 22:05
1 2
 11/11 Tislerics Máté ***** válasza:

,,Én jobb szeretek a saját szememmel megnézni valamit, mielőtt véleményt mondanék róla."

A TLJ-nél voltak negatív és pozitív kritikák is. A MK-nál csak negatívak.... Ez elég gyanús nem????? Mindegy.. igazad van... meg fogom nézni... :)

,,Nem ismerem a filmet, de azt látom, hogy a durván 4 milliós büdzséjét se volt képes visszahozni :D Nem azt kérdeztem, hogy jó lett-e a film, hanem hogy sikeres lett-e, a kettő pedig van úgy, hogy nincs szinkronban egymással."

Nem ismered.... ok biztos csak minden más kultfilmet ismersz és pont ezt nem... ok megtörténhet... Akkor beavatlak: Ez a film a szájhagyomány útján terjedt el. Mára már a kikerülhetetlen alkotások közé sorolandó... Sebaj.... érthető, hogy sosem hallottál róla.........................

,,Nem, azt látom be, hogy R.J. felvállalta a saját elképzeléseit, nem pedig az idióta fanteóriákat filmesítette meg. Szerintem minden rendezőnek és forgatókönyvírónak ez lenne a dolga."

Nem! ez nem dolga senkinek. Ez ALAPkövetelmény! A fanoknak sosem kell megfelelni! Én azt mondom, hogy nem kell DIREKT!!!!! megosztó filmet készíteni! Miért jó az R.J. nek ha az embereknek nem tetszik a filmje???!?!?!?! Sőt direkt dühöt vált ki?????? Mi ebben a jó??????? EZ az SW R.J. szerint????? R.J. tudta, hogy sokan utálni fogják a filmet! Mivel televágta a fanok szemében vérlázító jelenetekkel. Tehát R.J. egy KONTÁR!!!! ennyi.... És mit ad isten: nem jöttek be a nagy ,,SAJÁT ELKÉPZELÉSEI" a MESTERNEK....... khmmm rotten tomatos... khmmm khmmmm......... ://////////////

[link]

45% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAIL!!!!!!!! (ja persze orosz trollok mi??? :D:DD)

Még jó hogy nem követi a fan teóriákat... pffff :/// Ne legyünk már ennyire igénytelenek.......

Te azt hiszed, hogy attól, hogy valami kiszámíthatatlan, már jó is!? NEM!!! Ez maximum neked elég. Nekem kreativitás kell! Okosan felépített fordulatok!!! Nem random események mint pl. Snoke kiírása....

2019. márc. 19. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!