Mi lenne egy Darth Sidious vs. Marvel Kapitány párbaj végkimenetele?
Hát az ilyen összehasonlításokban valóban nincs sok logika, viszont szórakoztatóak tudnak lenni azért én szeretem őket.
Az én véleményem szerint a Marvel hőseinek a többsége nagyságrendekkel nagyobb hatalommal rendelkezik, mint akármelyik jedi vagy sith. Az SW természetfeletti képességei inkább ilyen kis trükközéseknek számítanak és maguk a karakterek sem annyira harc központúak, mint a Marvel zúzógépei.
A konkrét esetet tekintve pedig Sidius inkább politikus és a szálakat a háttérből manipuláló karakter. Tud valamennyire verekedni is, de kétlem, hogy képes lenne hosszasan túlélni az űrben, vagy túlélni, ha lelökik egy szakadékba. Ugyan sokkal jobban kedvelem a karakterét, mint Marvel Kapitányt, viszont nem hinném, hogy egy nyílt összecsapást ha mondjuk 100 alkalommal lejátszanánk köztük, akkor akár egy alkalommal is lenne esélye megnyerni. Persze ez valamennyire függ a körülményektől is, pl ha Sidi meglepetésből kezdeményez és egy villanásnyi idő alatt levágj a Kapitány fejét, azt nem hinném, hogy képes túlélni, de az ilyenek elég specifikus Sidinek kedvező esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!