Trónok harca ez most mi?!
Csak nekem tűnik nagyon lezáratlannak az utolsó rész??
Hova vitte Drogon Danyt??
A makulátlanok ugyebár Jon fejét akarták , de mi van a dothrakikkal?? kb mintha nem is tudnák hogy meghalt a khaleesijük.
És ez most komoly hogy Jon vígan éldegél a vadakkal?? Semmi értelme nem volt annak hogy megtudja hogy Targaryen ,max hogy repülhetett egyet a sárkánnyal.
Vártam volna valami csattanót. Pl. egy más megjelenik a végén amikor ez erdőben vannak, vagy Danyt Drogon az Essosi vöröspaphoz viszi aki visszahozza , vagy valami aaahhjj. Ez így túl boldog vég a trónok harcához képest (Dany halálán kívül)
Össze lett csapva az egész. Kezdjük azzal hogy nem is varrtak el minden szálat. Hova tűnt mi lett a 2 elfeledett mellékszereplővel, Meera Reed é Daario Naharis-sal? Kifejthették volna jobban. pl. Meera visszamehetett volna Deresbe az új “nyomorék”király mellé segédkezni Branhez. Ha már a harcokban nem is nett volna részt… Mi van Daenerys Jon előtti szerelmével, ágyasával, Daario Naharis meghalt Essoson vagy átvette az uralmat, sereget toborozott?!
Sokkal több halálesetet vártam a 8. évadban a fő és mellékkarakterek közül a 2 végső csatában (Mások és Királyvár elleni) Az egyik Stark lány (pl. Sansa) igazán meghallhatott volna már, Podrick, Bronn, Brienne, Davos, Tormund mindent túlélt…ez így már nagyon tipikus Gyűrűkurás happy endes volt.
Akkor vissza a király kérdésre…nem haltak ki a Targaryenek, ott volt még Jon, akár lehetett volna még gyereke egy nőtől (házasság után persze hogy ne legyen fattyú.)
Egyébként meg a törvényes királynak Gendry Baratheonnak kellett volna lenni, ő Robert igazi fia, vicc hogy előtte hogy a vérfertőzött valójában Lannister gyermekek Joffrey és Tommen ült a trnon. Utána meg az anyjuk (WTF?) játszott királynősdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!