Szerintetek érdemleges, jó sorozat a Trónok harca? Megéri végignezni, ha már a 2. evadnal unom?
Sok ismerősöm javasolta, hogy kezdjem el, mert imádni fogom, ahogy szinte mindenki.
El is kezdtem, eljutottam a második evad feléig. Őszintén úgy voltam vele, ha ennyien nézik biztosan van benne izgalom, potenciál és különlegesség. Amire azt mondom igaz is mert tetszik. De őszintén ahogy elkezdtem egy karaktert szerettem meg összesen, Daeneryst, ami annyiból rossz, hogy szinte csak az ő story resze érdekel. Annyira untat a többi része, en nem tudom ez mitő izgalmas valakinek. Nen ertem. De megis valamiért nyilvan meg akarom nézni, de nekem balami irtó gyenge sorozatnak erződik, amit kb 1, max 2 karakter miatt ha nezek.
Azoktól kerdezném akik látták az egész sorozatot, megéri szeritnetek vegignézni? Az egész ilyen vontatott, unalmassag lesz, tele fölösleges és szürke karakterekkel?
Nem negatívoskodásból írtam mielőtt bárki elkezdene észt osztani, csak szimpla véleményt kernek, van e értelme időt fecsérelni rá. Köszi mindenkinek aki válaszol előre is.
Ha már most nem tetszik, akkor hagyjad. A legjobb része a sorozatnak az első 2 évad, onnan csak lejjebb van.
Ezután a katasztrófa utolsó évad után pedig még annak sem ajánlanám, akinek az eleje tetszett.
Én a 3. évadig untam a sorozatot, igazából csak unalomból néztem, nem volt jobb dolgom. De aztán egy pontnál nagyon megszerettem, ott azt gondoltam: fú basszus, ez kicseszettül zseniális. (Tátott szájjal) Ez kb a 6. évadig tartott, utána elfogytak a könyvek, amik miatt olyan jó volt, és a helyüket átvette 2 inkompetens író és elcseszték az egészet. Úgyhogy most várom, hogy G.R.R.M. megírja a befejező köteteket, és nekiállok olvasni. Mert nem ezt a hányadékot érdemelte a történet.
Ha nem akarsz úgy járni, mint én, hogy végül megszereted aztán meg összetörik a szíved, akkor ne folytasd. Meg ha nem érted, akkor se. Mert én is sok helyen untam, de azért valamilyen szinten érdekelt. De ha téged nem, akkor ne erőltesd csak azért, mert a csapból is ez folyik. Meg hát Dany sztorijának sem örülnél a végén. xd
Én is így voltam vele. Csupán Daeneryst szerettem meg, csak az ő része érdekelt. Mégis végig néztem a 4. évadig, de végül abbahagytam. Addig is csak azért néztem, mert reménykedtem, hogy valahol majd megfog és majd imádni fogom. Hát nem így lett. :D
Lehet nem egy mindennapi sorozat, meg lehet, hogy nagyon közkedvelt, de na. Nem mindenkinek ez a stílusa. Neked is, meg nekem is pl. nem izgalmas, másnak igen. Evvel nem lehet mit tenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!