Most, hogy véget ért a Trónok Harca, a történet egészét tekintve ki a kedvenc karakteretek? Változott-e ez az utolsó évad során? Ki ment keresztül a legnagyobb jellemfejlődésen? Szerintetek SPOILER Branből jó király lesz?
Jellemfejlődés ami volt, azt lényegében tönkretették a 8. évadban mindenkinél, ha nem korábban.
Igazából nem tudok egy karaktert sem mondani...
Robin Arryn talán, azért mert átesett a Longbottom-terápián.
Bran? Nem tudom. Amiket mondott inkább voltak ijesztőek, mint biztatóak. Én úgy értelmeztem a mondandóját, hogy tudta előre mi fog történni: Királyvár pusztulása, Dany halála és az ő királlyá választása. Szóval inkább tűnik így utólag egy manipulátornak, aki a Jon/Aegon infromációval kinyíratta a potenciális ellenfeleit majd megszerezte magának a trónt.
De ahm...ettől még biztos lehet jó király.
Ned Stark
Nem, ugyanannyira halott maradt.
Ser Davos, esetleg Feketevízi Ser Bronn. Mind a kettő alulról indult, mindkettőnek megvan a maga esze, és mindketten nagy utat tettek meg mire a kistanács tagjai lettek. Bronn egy zsoldosból lovag, majd főúr és pénzmester lett, míg Davos Stannis írástudatlan segítőjéből, egy volt csempészből a Westerosi flotta mestere, kvázi admirálisa lett, és ami még fontosabb a nyelvtan mestere címet is elnyerte.
Bran annyira lesz jó király, amennyire Tyrion, és a kistanács jól látja el a munkáját, mert nem igazán tervez ő kormányozni.
Kb. az osszes karaktert szeretem, a sarkanykisasszony kivetelevel (ot sem utalom, egyszeruen kozombos). Azert igy visszanezve eleg brutalis es szelsoseges emberi sorsokat lattunk (Shireen, Missande, Joffree, Ros, Tyrellek, estig irhatnam a listat, mert mindenkinek volt valami tragikus az eleteben).
Fogalmam sincs Bran kapcsan. Egyreszt a kepessegei miatt melto a tronra, masreszt valamiert szkeptikus vagyok, de az okat nem tudnam megmondani. Talan mert mindenki felaldozott (vagy legalabbis megprobalt) mindent egy jobb vilagert: o nem.
Kicsit úgy érzem az egész évadot felesleges volt így követnem így, hogy ez lett a vége.
Az, hogy Dany nem lett királynő az egy dolog, és az sem baj, hogy John sem lett az, de Danyt nem öltem volna meg, és Johnt sem küldtem volna vissza a fekete várba.
Akkro inkább mentek volna valahová teljesen máshová.
Lyanna Mormont :)
Engem igazából nem érdekel már milyen lesz. Kihozták kvázi happyendre szal nyilván jó :p
A kedvenc karaktereim:
Robb Stark, Arya Stark, Theon Greyjoy, Jaime Lannister, Ser Tengerjáró Davos, Daenerys Targaryen, Varys, Kisujj, Jaqen H'ghar és Yara Greyjoy.
Dany-t a hatodik évad óta nem bírom annyira.
Szerintem Theon és Jaime. Megdöbbentő az első és utolsó szereplésünk közti különbség.
Hiába utálom Bran-t, szerintem az lesz. Hasznos, ha tisztában vagy az elődeid minden hibájával, így nem ismételve meg őket.
#6 "Johnt sem küldtem volna vissza a fekete várba" Dehogynem! Dezertált. Bran pedig pontosan tudta.
Ezt már egy jó ideje fanfictionként néztem. Na jó, legyünk nagyjából pozitívak!
Magasan a kedvencek:
- Jaime Lannister
- Brienne of Tarth
- Cersei Lannister
- Sandor Clegane
A Jaime - Brienne párost pont azért szeretem, mert nagyon jó nézni (olvasni) azt, hogy hogyan vannak egymással hatásra, építik egymást. Jaime lezárásával azért van bajom, de ha Brienne-nek jó az a magyarázat, hogy nem akart egy újabb uralkodót szarban hagyni, nekem is.
De én is napokig tudnám sorolni a kisebb kedvenc karaktereket, jelenteket, megmozdulásokat.
Legnagyobb jellemfejlődés?
A mai rész után Drogon :P
Egyébként Theon Greyjoy - végre megtalálta a helyét a világban -, az említett Jaime-Brienn duó, Sandor Clegane - szerintem nem kicsit szelídült. Végezetül a TV sorozatos Euron Greyjoynak nagyon jót tett, hogy kinyírták.
Bran, Bran, Bran... Azon kívül, hogy lát dolgokat, effektíve semmit nem tudunk róla. Sajnos ő egy ilyen "nem tudom és nem is érdekel" karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!