Szerintetek a Harry Potter vagy a Star Wars a jobb sorozat?
Nos, a Harry Pottert egyedül Rowling alkotta meg, így egyértelműen az a jobb, míg a Star wars-ot több ember nyúlta le innen-onnan.
Nem mondom, hogy a Harry Potter nem merített máshonnan, de a Star wars lényegében Dűne koppintás.
Nem tudok dönteni....
A Star Wars egy külön galaxis és úgy varázsol el hogy közben mégis a realitás talaján tart.Némelyik karaktert nagyon megszerettem és tudtam is velük és a helyzetükke Biztos nem lehet bedobni a Gyűrűk Urát harmadiknak?
A Harry Potter viszont elgondolkodtatóbb és előcsalogatja az érzelmeket is és amikor tizenévesként olvastam, le sem bírtam tenni.A filmesített változatából az első és a harmadik tetszett, a többi valahogy annyira nem..
Szóval inkább a Star Wars.
HP egy készre megalkotott világ, egy ember agyának szüleméyne és az is marad.
a SW-nak több "szülője" van, szerteágazóbb, és még bármikor bővülhet.
Én HP-t jobban szeretem, de a SW-ban ezerszer több a lehetőség.
Mindkét történetnek vannak kőkemény nyúlásai innen-onnan, szóval ebből a szempontból egy szinten mozognak.
Viszont szerintem egyértelműen az SW a jobb. Sokkal színesebb és tágabb világ, mint a HP.
(A "két legjobb a világon..." kijelentéseden, azért kuncogtam egyet. Szerintem erős túlzás, de elfogadom, hogy te így gondolod. Ízlések és pofonok.)
3-ashoz hasonlóan nekem is inkább a SW, és nekem is főleg az Old Republic miatt, még ugyanannyi százalékosak is vagyunk :D
De imádom a HP-t is
Nem lehet összehasonlítani a kettőt!
A Star Wars inkább sci-fi, a Harry Potter inkább fantasy. Két teljesen más műfaj.
A Star Wars inkább felnőtteknek szól, a Harry Potter inkább gyerekeknek/tiniknek.
A Star Wars inkább a fiúkat/férfiakat szólítja meg, a Harry Potter inkább a lányokat/nőket.
Személy szerint én a Harry Pottert jobban szeretem, de csak azért, mert az által találkoztam több emberrel, kötöttem barátságokat. A Star Wars pedig nem adott semmit az életemhez azon kívül, hogy megnéztem a filmeket, olvastam néhány könyvet és szórakoztam rajta pár órát.
De mindez magán vélemény. Attól még a Harry Potter nem lesz jobb, mint a Star Wars és fordítva sem!
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!