Harry Potter rajongók! Szerintetek Malfoy hülye?
Annyi helyen hallottam h Dracot lehülyézték, de én annyira nem találtam butának ( csak a filmeket láttam)
Nos szerintetek az és ha igen miért?
a 3. részben amikor lupin a svk tanár,aki kb az első normális,mert gyakorlati órákat tart,akkor malfoy nevetségesnek nevezi,vagyis nem ismeri fel,hogy végre tényleg tanulhatna vmi használhatót,ez kimondottan buta hozzáállás,mert a hozzáértés hatalom.
aztán hagrid világosan elmondja és bemutatja,hogyan kell bánni a hipogriffel,erre melfoy odamegy hozzá és rákiabál mire a hg megkarmolja,ez is elég ostoba húzás.
majd az ügyetlen próbálkozások dd megölésére is elég suták.
szóval igen,elég hülye gyerek.
Aki abba az iskolába bekerült, az már nem hülye. Itt vége is a válasznak.
Ám Draco nem más, mint egy elkényeztetettet és vallási ideológiában nevelt bigott ember. Szándékosan ki van emelve, hogy utálni kéne őt, de én megérteni tudom a törekvéseit és az igyekezetét és sajnálni tudom inkább, azért, ahova született. Az apja nyomdokaiba akart lépni, de nem ért fel hozzá gerinctelenségben.
# a 3. részben amikor lupin a svk tanár,aki kb az első normális,mert
# gyakorlati órákat tart,akkor malfoy nevetségesnek nevezi,vagyis
# nem ismeri fel,hogy végre tényleg tanulhatna vmi használhatót,ez
# kimondottan buta hozzáállás,mert a hozzáértés hatalom.
Ettől nem lesz hülye, csak lázad a mugli imádók ellen amit Lupin képvisel.
# aztán hagrid világosan elmondja és bemutatja,hogyan
# kell bánni a hipogriffel,erre melfoy odamegy hozzá
# és rákiabál mire a hg megkarmolja,ez is elég ostoba húzás.
Hagrid szintén egy korcs Malfoy szemében, ezért nem tiszteli és megvet mindent, amit mond. A lázadása és a menő fiú kivagyokisága részben a korosztályának jellemzője részben a társadalmi elvárás, ami körül veszi őt.
# majd az ügyetlen próbálkozások dd megölésére is elég suták.
# szóval igen,elég hülye gyerek.
A próbálkozásai változatosak és kitartóak és túlmutatnak azon a tudásanyagon, amit az iskolában meg lehet szerezni és bár elítéled a próbálkozásait, a volt-nincs szekrényes ötletével nem csak "dd" eszén jár túl, hanem a Roxfort minden tudományán, hiszen ilyen varázslat ellen nem volt védve az iskola és ezt a gyenge pontot kitalálni azt jelenti, hogy igenis nagyon tudja használni az eszét az illető.
4# "Aki abba az iskolába bekerült, az már nem hülye. Itt vége is a válasznak."
Crack és Monstro tanulói jogviszonyának folytonossága megcáfolni látszik ezt.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!