Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter rajongók! Szerint...

Harry Potter rajongók! Szerintetek Malfoy hülye?

Figyelt kérdés

Annyi helyen hallottam h Dracot lehülyézték, de én annyira nem találtam butának ( csak a filmeket láttam)

Nos szerintetek az és ha igen miért?

2018. márc. 12. 20:37
1 2
 1/11 Saku14 ***** válasza:
52%
Nezd meg a Potter Albert parodiaban xdddd
2018. márc. 12. 21:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Láttam már 😂
2018. márc. 12. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

a 3. részben amikor lupin a svk tanár,aki kb az első normális,mert gyakorlati órákat tart,akkor malfoy nevetségesnek nevezi,vagyis nem ismeri fel,hogy végre tényleg tanulhatna vmi használhatót,ez kimondottan buta hozzáállás,mert a hozzáértés hatalom.

aztán hagrid világosan elmondja és bemutatja,hogyan kell bánni a hipogriffel,erre melfoy odamegy hozzá és rákiabál mire a hg megkarmolja,ez is elég ostoba húzás.

majd az ügyetlen próbálkozások dd megölésére is elég suták.

szóval igen,elég hülye gyerek.

2018. márc. 12. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Aki abba az iskolába bekerült, az már nem hülye. Itt vége is a válasznak.

Ám Draco nem más, mint egy elkényeztetettet és vallási ideológiában nevelt bigott ember. Szándékosan ki van emelve, hogy utálni kéne őt, de én megérteni tudom a törekvéseit és az igyekezetét és sajnálni tudom inkább, azért, ahova született. Az apja nyomdokaiba akart lépni, de nem ért fel hozzá gerinctelenségben.

2018. márc. 13. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye. Egy rossz nevelést kapott fiatal. Mentségére annyi legyen mondva, hogy akik a világképét formálták (az apja és az anyja) szerették őt, jól bántak vele. Nagyon nehéz gyerekként szembefordulni a szüleid elveivel, ha amúgy ők maguk nem szolgálnak rá az ellenszenvedre a viselkedésükkel. Ez egy hosszú út, amit a végére Draco be is jár, mikor nem akarja már feladni Harry-éket a 7. részben. A 6. résztől meg már nem is az elvekről meg a tévhitekről szólt számára a dolog, hanem a puszta túlélésről. A képességei jók voltak, mert a volt-nincs szekrényes műsort Dumbledore és Piton megtévesztésével csinálta végig. Az élet nagy igazságait meg megtanulta az alatt a közel 2 év alatt, amíg (az iskolaidőt leszámítva) egy fedél alatt élt Voldemorttal, és végignézte az olyan húzásait, mint Burbage meggyilkolása, Ollivander megkínzása, Lucius folytonos megalázása, a halálfalók megbüntetése, illetve ez utóbbit maga is elszenvedte párszor. De szerintem arra, hogy gyilkolni ezekét az elvekért nem jó dolog, már a 6. részben rájött, amikor nem lett volna képes kivégezni Dumbledore-t.
2018. márc. 14. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem,csak kimosták az agyát.
2018. márc. 14. 17:53
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

# a 3. részben amikor lupin a svk tanár,aki kb az első normális,mert

# gyakorlati órákat tart,akkor malfoy nevetségesnek nevezi,vagyis

# nem ismeri fel,hogy végre tényleg tanulhatna vmi használhatót,ez

# kimondottan buta hozzáállás,mert a hozzáértés hatalom.

Ettől nem lesz hülye, csak lázad a mugli imádók ellen amit Lupin képvisel.

# aztán hagrid világosan elmondja és bemutatja,hogyan

# kell bánni a hipogriffel,erre melfoy odamegy hozzá

# és rákiabál mire a hg megkarmolja,ez is elég ostoba húzás.

Hagrid szintén egy korcs Malfoy szemében, ezért nem tiszteli és megvet mindent, amit mond. A lázadása és a menő fiú kivagyokisága részben a korosztályának jellemzője részben a társadalmi elvárás, ami körül veszi őt.

# majd az ügyetlen próbálkozások dd megölésére is elég suták.

# szóval igen,elég hülye gyerek.

A próbálkozásai változatosak és kitartóak és túlmutatnak azon a tudásanyagon, amit az iskolában meg lehet szerezni és bár elítéled a próbálkozásait, a volt-nincs szekrényes ötletével nem csak "dd" eszén jár túl, hanem a Roxfort minden tudományán, hiszen ilyen varázslat ellen nem volt védve az iskola és ezt a gyenge pontot kitalálni azt jelenti, hogy igenis nagyon tudja használni az eszét az illető.

2018. márc. 15. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kimondottan okos. A jegyeivel nem maradt le sokkal Hermione mögött, prefektus lett. És ráadásul csinálta azokat a kitűzőket, szóval bűvölni is jól tudott. Csak félre lett nevelve, ahogy azt az előző válaszolók leírták.
2018. márc. 19. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem hülye. Mint mardekárosnak, nagyon körmönfont sz*rkeverési módszerei vannak, amihez azért komoly logika kell. Lásd pl. Hagridon való bosszúállás lehetőségét azonnal kihasználta azon az áron, hogy kiprovokált egy hipogriff-támadást.
2018. márc. 20. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

4# "Aki abba az iskolába bekerült, az már nem hülye. Itt vége is a válasznak."

Crack és Monstro tanulói jogviszonyának folytonossága megcáfolni látszik ezt.... :D

2018. márc. 20. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!