Melyik Harry Potter részben volt az, amikor úgy tűnt, hogy Drako szerelmes levelet küld Harry Potternek Piton órája alatt?
Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 15:37
1/9 anonim válasza:
Párszor olvastam a könyveket, és láttam a filmeket, de én nem emlékszem ilyen részre. Könyvben, filmben vagy esetleg mindkettőben volt ez?
2/9 A kérdező kommentje:
Kiegészítem: Radics Peti Potter Albert és az Azkaban alkoholistái 20 részének ez az eleje.
2018. febr. 3. 16:57
3/9 anonim válasza:
Könyvben ilyesmi nem volt, a harmadik filmben volt olyan jelenet, hogy Draco egy madárrá hajtogatott papírt küld Harry felé, amin egy olyan mozgó jelenet van, hogy a legközelebbi kviddics meccsen hogy fogja fejen találni egy gurkó. Ennyi, semmilyen szerelmes levélről nincs szó.
4/9 he84 válasza:
Na persze, még hogy Draco szerelmes Harry-be,... Sose kedvelte őt, így pláne nem küldene neki szerelmes levelet. Valóban a 3. filmben van az, amit az előttem válaszoló írt. Szóval a kérdező rosszul emlékezett erre, vagy nem tudom.
5/9 anonim válasza:
Gondolom látta a paródiát és nem emlékezett rá hogy ez tényleg megtörtént vagy nem.
6/9 anonim válasza:
Szerintem te az Aszkabani fogolyra gondolsz!
7/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam h" ÚGY TŰNT" mert nyilván nem az volt, csak arra emlékeztetett.
Bocsi a fogalmazásért!
2018. márc. 1. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!