Nektek melyik rész a kedvencetek a Harry Potter filmek közül?
Figyelt kérdés
És miért pont az?2018. aug. 14. 17:05
2/7 anonim válasza:
A 8., mert szerintem az lett a legjobban megcsinálva, illetve a 6., mert könyvben az a kedvencem.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Főnix rendje
Könyvben is az a kedvencem. Umbridge-ot nagyon bírom ahogy rohan a tűz elől. Az ikrek is jófejek, főleg Umbridge ellen. McGalagony is vérbeli Griffendéles. Harrynek örültem, hogy kiáll a döntése mellett. Könyvben és filmben is tetszettek ezek a dolgok. A filmben nagyon megható volt Sirius halála :( vagyis inkább Harry reakciója. A csatajelenet is tesztett a végén a filmben.
5/7 anonim válasza:
A Tűz Serlege
#4 Imelda Staunton mint Umbridge egyedül el vitte volna a filmet a hátán, nem véletlenül tartozik az angol színészvilág legjobbjába, én szerintem még nem is láttam olyan filmben amiben ne játszott volna jól
7/7 anonim válasza:
Nekem mindenképpen a Félvér herceg, valahogy az köt le a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!