Szerintetek melyik a legjobb Harry Potter rész?
a 3 elég fordulatos és a filmből is ez a legjobban sikerült.
könyvből jó a többi is,csak annyira meg van kurtítva a film,hogy e miatt hátrébb kerülnek.
emlékszem amikor a 6ot néztem moziban,azt a jelenetet vártam a legjobban,amikor az emlékben elmennek voldemort nagyapjához,anyjához,meg amikor voldemort állásinterjúzik a roxfortban.
erre egyik sem volt benne,úgyhogy az elég nagy csalódás volt.
Könyvből: titkok kamrája, félvér herceg, halál ereklyéi.
Filmből: titkok kamrája, halál ereklyéi 1,2.
Könyvből: határozottan a Főnix rendje, mivel annyira csodálatos a leírás benne Sirius halálakor, ahogy leírja Harry érzéseit és amit utána érez, a kétségbeesést és a próbálkozást. Nagyon szép, megható és szomorú, profi munka.
Filmből pedig inkább az azkabani fogoly, durván jó részek, effektek és kameraállások vannak benne. A törénete viszont kicsit lapos.
Én úgy gondolom egyébként, hogy az első könyv még eléggé gyenge, de a többi egyre inkább arra utal, hogy az írónő egyre profibb lett, a történetek is izgalmasabbak, jó lenne ha lenne folytatás és szerintem Harry halála is jót tenne a történet lezárásának. Akkora ürességet hagyna maga után, hogy hatalmas siker lenne, nagy szenzáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!