Akkor most hány részes a Harry Potter? 7 vagy 8
A filmben a 7 könyvet 2 részben valósították meg.
A könyv 7 a film 8.
Maga a 2 részes színdarab meg 19 évvel a könyvek története után játszódik.
Az eredeti 7 részes könyv sorozatba azért nem illik bele, mert nincs megtartva a tematika, az események távol vannak egymástól. Ez egy követelő történet a HP világban, de nem kapcsolódik szorosan a heptalogiához.
Azt tudom, nem is arról beszélek, hanem az ujrol ami 2016 ban jott ki egy szindarab alapjan es nemtodom mennyire kell hozzá számolni...
Azert koszi
Elnézést az első miatt : félre értettem a kérdést, azért pótoltam 2esben :)
Amúgy vannak előzmény filmek és művek is.
FanFiction téren is. És azok is színvonalasak.
Az elátkozott gyermek HP folytatás. Rowling a nevét adta hozzá, szóval teljesen hivatalosan a HP világ részét képezi. (Akárki akármit is gondoljon róla.) Fel lehet fogni 8. kötetnek, vagy egy extra történetnek, teljesen mindegy. Ez kb. olyan, mint a Legendás állatok és megfigyelésük, ami meg tulajdonképpen egy HP előzmény sorozat. (Sőt Az elátkozott gyermek még jobban is kapcsolódik, hiszen ott vesszük fel a történet fonalát, ahol a 7. könyv befejeződik, csak itt a középpontban már nem Harry áll, hanem az egyik fia)
Szóval, a Harry Potter, ami Harry iskolai éveit mutatja be és a harcát Voldival 7 kötetes, de a Harry Potter világához Rowling még most is ír történeteket. (Épp most írja a Legendás állatok forgatókönyvét és még kitudja, milyen egyéb történeteket dob majd még ki idős koráig...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!