Trónok harca ez most mi?!
Csak nekem tűnik nagyon lezáratlannak az utolsó rész??
Hova vitte Drogon Danyt??
A makulátlanok ugyebár Jon fejét akarták , de mi van a dothrakikkal?? kb mintha nem is tudnák hogy meghalt a khaleesijük.
És ez most komoly hogy Jon vígan éldegél a vadakkal?? Semmi értelme nem volt annak hogy megtudja hogy Targaryen ,max hogy repülhetett egyet a sárkánnyal.
Vártam volna valami csattanót. Pl. egy más megjelenik a végén amikor ez erdőben vannak, vagy Danyt Drogon az Essosi vöröspaphoz viszi aki visszahozza , vagy valami aaahhjj. Ez így túl boldog vég a trónok harcához képest (Dany halálán kívül)
Nekem lezártnak tűnik.
A targaryenek kihaltak. A másokat legyőzték az emberek. Lett király. Béke van. Szerintem le van zárva.
8as, Szürke Féreg nem egy random közkatona
Ott van mögötte vagy 6000 makulátlan, akik a világ legjobb gyalogsága
Meg mivel még Dany kinevezte “warmasternek”, így valószínűleg a dothrakiak is engedelmeskednek neki
Sokkal gázabb jelenet volt amikor Sansa csicskította Edmure Tullyt
Sőt, nem csak ez volt gáz jelenet hanem az egész évad ultragáz volt, aminek szinte minden egyes történését ízekre lehetne szedni
Szürke Férgen fennakadni olyan mint ha azon problémáznánk, egy lavor leborított hígfosból miért fröccsent odébb egy csepp
Szürke féreg télleg csak a jéghegy csúcsa, mert úgy ahogy van pocsék volt az évad.
De attól még h Dany a földdel tette egyenlővé királyvárat, még nem királynő, így szürke féreg sem warmaster. Robert király, aki télleg király volt, Ned Starkot tette meg régensnek, aztán kit érdekelt a halála után h Ned Stark régens? De mind1, nem érdemes logikát keresni ebben az évadban...
3. Válszolónak küldök egy seggberugast Chuck Norristól hiszen mint mondja:
"Ott ülnek a Hét Királyság legnagyobb alakjai és egy random parancsnok ( Szürke Féreg ) lazán ellentmond nekik miszerint nem adhatják ki Havas Jon-t ? WTF Hát ott helyben halálra kellett volna ítélni az egész makulátlan hadával együtt."
A makulátlan okát képtelenség kivégezni hiszen 3000-en legyőzték a 40000 dothraki hordat is nem hinném hogy kb 10000 meggyengült westerosi sorozott katona le tudná győzni kb 8000 makulátlant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!