A Trónok harcát, Black mirrort-t stb, szinkronosan jobb vagy feliratosan megnézni? Több lenn
Figyelt kérdés
Még egyik "nagy" sorozatot se láttam, csak a Walking Dead-et, de azt feliratosan kezdtem nézni, amugy a filmeket szinkronosan szoktam. Irhattok további sorozatokat is, pl: Vikings, Dexter, stb, és hogy szerintetek hogy kéne nézni...2019. máj. 16. 14:12
11/17 anonim válasza:
Auto corrector
2. Mondat :
Te azt írtaD, hogy minden jobb eredeti nyelven. A 3as nem.
12/17 anonim válasza:
Pedig akkor is minden eredeti nyelven jobb. A színészi alakítást csak úgy érzed kellőképpen. A szinkron elveszi ezt.
13/17 anonim válasza:
Eastwood esetében Revicky még Eastwood szerint is jobban illik a karakterekhez, amit alakít.
14/17 anonim válasza:
Az említett filmeket láttad már? Az említett sorozatokat láttad már. Azokban, amiben azt írtam, hogy azokban jobb a szinkron, mint az eredeti?
15/17 anonim válasza:
Attól, hogy neked szinkronosan jobban tetszik, attól függetlenül színészi játék ugyancsak eredeti nyelven hallható.
16/17 anonim válasza:
Amikor a színész mondja, hogy neki is jobban tetszik a magyar szinkron, mint a saját hangja, akkor nem én mondom.
17/17 anonim válasza:
A saját "érved" "csak azért, mert azt mondod", magad ellen is használható. Remélem ezt te is látod.
Az ilyen érvelési hibák miatt lesz az, hogy csorbul a jelentősége annak, amit mondasz. (csak azért írom, mert érdeklődtél a miértről).
Hajlandó vagy a konkrét filmeket, sorozatokat is kommentálni az általánosítás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!