Trónok harca fanok! Inkább Rob Stark vagy Havas Jon? Miért?
Csakis Robb és nem azért mert nő vagyok és isteni pasi, hanem ezektől elvonatkoztatva:
Robert egy igazi ellen alak volt, izgalmas, hadvezér, jó húzásokkal. Tényleg vártam hogy odaérjen királyvárhoz, vagy akár maradjon északon és uralkodjon mert kellett egy ilyen karakter mint ő.
Havas jon számomra egy végtelen unalmas karakter, tele klisékkel, és ezt csak fokozza a színész jellegtelen játéka.
Izgalmas halála volt robnak, de nagyon kéne egy ilyen karakter. :(
Robb.
Minden tekintetben szimpatikusabb, mint Jon.
Jobb vezetőnek, jobb harcosnak tartom. Akárcsak Jon, ő is hibázott, és ez is lett a végzete.
Sajnálom, hogy a könyvekben egy fejezet se íródott az ő szemszögéből.
Milyen szempontból? Külsőleg nem tudok ítélni mert férfi vagyok.
Karakterügyileg mindkettő egy idióta,számomra unalmas karakter.
Nem, Gendry nem örökös, sehogyan sem, csak egy bastard... Nem törvényes gyermek. Ahogyan szurkoltam, hogy ne legyen igaz, hogy ő lesz a végén... Ahigyan semmi kompetenciája, se szellemileg, se a harctéren és nagyon remélem, nem kerül trónra...
Ezért volt lényeg, hogy Jon, Rhaegar Targaryan és Lyanna Stark törvényes gyermeke... Ő az örökös, a jogos örökös. Mert Robert egy trónbitorló volt, másrészt, nincs örököse. Egy bastard nem kerülhet trónra, nulla képességgel, hatalmas csalódás lenne. És hazugság volt a kiszivárgott fk is, ott amúgy is Sansával hozták össze... Semmi sem stimmel.
A kérdésre válaszolva: Robb Stark. Jobb pasi és jobb karakter.
bár csak összejöttek volna Sansival *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!