Mennyi reklám van az IMAX-ben a Bosszúállók: Végjáték előtt?
Igen, nekem is van DVDm mev VHSem is, zene CDről megy. Problem?
A kérdéshez: Nem tudni előre mennyi reklám lesz. Attól függ hányan ülnek a teremben. Amikor egyedül ültem lement 2 előzetes, 1 reklám és már ment is a film. Teltháznál fél óra reklám ment.
Oké, most már mindenki tudja, hogy vaskalapos konzervatív vagy, de szerinted kit érdekel? Változnak az idők, valaki követi az újdonságokat, valaki nem. Én 10 éve dobtam ki az összes DVD-met, winchesteren tárolom a filmeket és Raspberry Pi-vel játszom le őket Kodival a telefonomat használva távirányítóként, full HD minőséget és 3D-t is tud. Amint kijön a film DVD-n és Blu-Ray-en, rögtön fel fogják rakni nCore-ra is, szóval ha türelmes lennék, akkor megvárnám és tárgytalan lenne a kérdés, de ezt most kivételesen moziban nézném meg.
Az infót köszi.
Én 2x láttam
Először egy kisebb kisvárosi moziban ott 3 előzetes +1-2 reklám
Másodszor nagyobb moziba ott 3 előzetes + egy csomo ilyen fél perces politikai reklám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!