Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi reklám van az IMAX-ben...

Mennyi reklám van az IMAX-ben a Bosszúállók: Végjáték előtt?

Figyelt kérdés
Amikor legutóbb ott jártam az Ébredő Erőt megnézni, akkor a film kiírt kezdési időpontjához képest fél órával(!) később kezdődött ténylegesen. Most egy 3 órás filmnél ezt szívesen elkerülném, szóval érdekelne, még mindig ez-e a helyzet.

2019. máj. 15. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Várd meg amíg kijön DVD-n.
2019. máj. 15. 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:
DVD 2019-ben? LOL
2019. máj. 15. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is van DVDm mev VHSem is, zene CDről megy. Problem?

A kérdéshez: Nem tudni előre mennyi reklám lesz. Attól függ hányan ülnek a teremben. Amikor egyedül ültem lement 2 előzetes, 1 reklám és már ment is a film. Teltháznál fél óra reklám ment.

2019. máj. 15. 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Oké, most már mindenki tudja, hogy vaskalapos konzervatív vagy, de szerinted kit érdekel? Változnak az idők, valaki követi az újdonságokat, valaki nem. Én 10 éve dobtam ki az összes DVD-met, winchesteren tárolom a filmeket és Raspberry Pi-vel játszom le őket Kodival a telefonomat használva távirányítóként, full HD minőséget és 3D-t is tud. Amint kijön a film DVD-n és Blu-Ray-en, rögtön fel fogják rakni nCore-ra is, szóval ha türelmes lennék, akkor megvárnám és tárgytalan lenne a kérdés, de ezt most kivételesen moziban nézném meg.

Az infót köszi.

2019. máj. 16. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 2x láttam

Először egy kisebb kisvárosi moziban ott 3 előzetes +1-2 reklám

Másodszor nagyobb moziba ott 3 előzetes + egy csomo ilyen fél perces politikai reklám

2019. máj. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!