Bosszúállók végjáték spoiler! Tony Stark miért nem tudta túlélni a csettintést?
Az előző részben Thor ugye halálosan megsebesítette Thanost, de az még tudott csettinteni (mert nem a fejére lett célozva) és ezzel meg tudta magát gyógyítani...
Akkor Tony miért nem?
Annyira szerencsétlen vagy. Ne a kérdésedbe írd ki a spoileres tartalmat!
Az ilyen gyökerek miatt megyek premierre, hogy ne ronthassák el.
Tony a Csettintésbe halt bele, mert egyszerű ember. Thanos teljesen más sebet szerzett, amit a Végtelen Kövekkel egyszerű meggyógyítani.
Agyhalott.
A leírásban kell a SPOILER-t tenni, nem a főoldalra.
Ez nem jó így.
Ugye a végtelen háborúban a végén Thor az új fegyverével a mellkasába döfte belé a vihartörőt..Vagyis az a seb simán gyógyítható volt Thanosnak.
Spoiler: A végjátékban az elején Thanos azért gyenge, mert a végtelen köveket akarta elpusztítani önmagukkal.Sikerült is neki,de cserébe nyomorék lett,leégett, legyengült lett belőle.Viszont még így is életben maradt, mivel ő egy több ezer éves Titán,vagyis nem tudott olyan könnyen meghalni mind Tony a csettintésben mivel Tony egy egyszerű halandó.Szóval Thanos jobban bírta a strapát mind Stark, ezért tudott életben maradni az őrült titán.
Hát mert gyenge volt.
Én se értem ezeket a spoiler miatt sírókat... Ez csak egy film. Kit érdekel?
Kiírtam a kérdésbe is, a spoileres rész elé, hogy spoiler... Innentől egy szavatok nem lehet.
Amúgy egy olyan filmnél, aminek 1 milliárd dollár csak a premier bevétele, még szép, hogy premier, vagy premier előtti vetítésre mész, ha téged zavar a spoiler. 444-en, 24-es már napokkal ezelőtt volt úgy spoileres cikk cím, hogy ki sem írták, hogy spoiler!
Illetve akármilyen videó alatt megnyitod a kommenteket, ott vannak a spoilerek.
Sőt az emberek az utcán is erről beszélnek, de Te vagy olyan okos, hogy zavar a spoiler és még a gyakori kérdéseken is megnyítod a filmek, sorozatok kategóriát... Hát gratulálok.
Amúgy mégegyszer: Oda írtam a kérdésben a spoiler elég, hogy spoiler.
Innentől a saját döntésed volt tovább olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!