(SPOILER) Bosszúállók végjáték, szerintetek így visszatérhet Loki?
1. válaszolónak
Mondjuk lehet hogy megtörtént, hiszen a dolgok loki eltűnésével a tesseractal meg a bosszúállók vége gyanúsan egybeillő. Mikor az endgameben Tonytól(2012-es) el akarják venni a tesseractot azt mondják neki először kihallgatják Lokit és Odinnak csak a maradékát vihetik el. Ekkor Loki eltűnik és azért lehet hogy eredetileg is elment, mert a bosszúállók végén ezt kérdezik:és hagyja hogy Thor elvigye a tesseractot a háborús bűnös Lokival együtt? Anélkül hogy ki se hallgattuk? Szóval lehet hogy Loki az eredeti síkon is elment és Thor megtalálta vagy visszajött én nem tudom😕😂 de eléggé kísértetiesen össze illenek a dolgok...
Utolsó és többiek, akkor ez már nem vehető az igazi Lokinak, ugye ? Az alternatív Loki már nem az igazi (ha viszont is láthatjuk...:(
Én azt nem értem még, hogy egyezhetett bele , hogy ilyen szánalmasan végezzenek vele...
Képzeljétek több változata is volt annak , hogy mi egyen vele, köztük az is, hogy simán elmenekül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!