A John Wick miért nem kap töredéke akkora felhajtást sem mint a Bosszúállók például?
A John Wick nem korszakalkotó film. Mondjuk a Bosszúállók sem.
De azért nézd meg, milyen (anyagi) háttere van a Bosszúállóknak és a Trónok harcának, és milyen a John Wicknek (ráadásul a John Wick első része csak amolyan "próba" volt, ami vagy bejön, vagy nem).
Én vagyok Keanu Reeves és az akciófilmek egyik legnagyobb fanja, mégse dobtam el tőle az agyam. A bosszúállóktól sem, bár annak minden részét élveztem. A John Wickben mi van ami korszakalkotó? Mármint szívesen meghallgatom, ha elmondod, mert nekem eléggé ugyanolyannak tűnt, mint sok film.
Badass visszavonult karakter- feldühítik- Badass mészárlásba kezd.
Én megnéztem, mondtam, hogy ok, és megnéztem megint a Constantine a démonvadászt. Na, azt a filmet tényleg nem ismerik el, pedig szerintem menő lett.
Hallod... Az a film inkább egy vígjáték. Egy rohadt kutya miatt ekkora vérfürdőt csinálni... Ráadásul egy vénember csinálja ezt végig. 50-en mennek rá és egyik se tudja megsebesíteni? Wtf?
És az a nagy korszakalkotas benne, hogyha egy beteg állat kinyirja a kutyád, akkor az feljogosít rá, hogy te is beteg állat módjára gyilkolgass?
Semmi értelme a filmnek. Én legalább jót nevettem rajta, hogy mekkora nagy baromság és szürreális az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!