Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lett a Havas Jon sárkányával?

Mi lett a Havas Jon sárkányával?

Figyelt kérdés

Gondolom aki látta a 8/3 részt azt tudja hogy mi volt,és a kérdés az, hogy a Jon sárkánya mosy halott?

Itt ezen az oldalon azt mondja, hogy Alive, és másik is: [link]

2019. ápr. 29. 12:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
Akkor ne írogass nekem, nem kértelek rá. Nem érdekelnek az ostobaságaid. Egy filler hulladék volt.
2019. ápr. 29. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy a sárkány valószínüleg él.

Szerintem Dannyék fogják megtalálni sebesülten, haldokolva és ezen fognak pityeregni X percig...

2019. ápr. 29. 13:41
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

"Miért ne lenne érthető a sztori a harmadik rész nélkül vagy akár a teljesen nyolcadik évad eleje nélkül?"

Mert Dany a majdnem 120 ezres seregével meg a 2 sárkányával megfingatta volna Cerseit és az Arany Kompániát simán.

A 120 ezerből kb. 100 ezer dothraki volt, akiknek több mint 90%-a odaveszett szemmel láthatólag... Jó hogyha 5000-ren maradtak összesen a seregében.

Szóval az állításod, hogy ez a 3 rész csak időhúzásra volt jó, és semmit nem változtatott a történeten, semmilyen hatása nem volt rá, egyértelműen nem igaz. Az eddig eléggé egyértelmű erőviszonyokat lényegében megfordította, de legjobb esetben is kiegyenlítette.

2019. ápr. 29. 14:21
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Él a sárkány, ugyanis a következő rész előzetesében is ott van. Úgy repked, mintha meg se sérült volna.
2019. ápr. 29. 14:57
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

"eléggé egyértelmű erőviszonyokat lényegében megfordította"

Miért fordíttotta volna meg? Cerseinek van teleportáló bérgyilkosa? :D Vagy plot armorja?

Ti vagytok naivak, ha azt hiszitek, hogy ezzel a problémával a készítők foglalkozni fognak. Minden ugyanúgy menni fog tovább, mintha ez a rész meg sem történt volna. Soha nincs semminek semmi következménye. Ha meg is említik, akkor az annyi lesz, mint amikor megemlítették, hogy nincs elég kaja. Utána a probléma megszűnt létezni. xD

Semmi hatása nem lesz a történetre a katonai veszteségeknek, csak jól mutatott képernyőn, mint amikor a semmiből felbukkant Melisandra és lángra gyúltak a dothraki harcosok fegyverei: semmi értelme nem volt, de jól mutatott vizuálisan, amikor sorra kialudtak a sötétben. xD

Illúzióban éltek a sorozattal kapcsolatban.

2019. ápr. 29. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is kva unalmas volt amugy, egy ilyen sorozatnak nem is ertem, hogy adhattak egy ilyen monoton “elo-lezarast”. Theon, Lyanna, Melisandre es Jorah joval erdekesebb karakterek voltak mint Brienne, Jaime, Sansa, stb..
2019. ápr. 29. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

"Semmi hatása nem lesz a történetre a katonai veszteségeknek"

Ja persze... a 120 ezerből életben maradtak 5000-en, de biztos nem lesz hatással a történetre -.-" Azért remélem néha átgondolod is, amit leírsz...

De jó, akkor átfogalmazom, ha neked úgy jobban tetszik. Ennek hatása KELLENE hogy legyen a történetre, amellyel a készítőknek foglalkoznia KELL. Még nem láttuk a 4-5-6. részt, így nem tudjuk fognak-e vele foglalkozni vagy sem...

2019. ápr. 29. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:
30%

Én átgondolom, amit írok. A sorozat sajátsága, hogy nem szokta, hiszen arról a sorozatról beszélünk, ahol a 6. évadban Aryát kibelezik, utána rá pár órára letol egy full assassin's creed-et. Szóval leszoktam arról, hogy "átgondoljom" a sorozatot.

Annyira fontosak azok a katonák amúgy sem lehettek, amikor kiküldték őket a nyílt terepre, ahelyett, hogy mind a várat védte volna a falakról. (6x9 szindróma, a sorozat nem szeret ostromot csinálni, mert nem mutat jól vizuálisan, akkor sem, ha nyílt terepen harcolni teljesen logikátlan az ostromoltak részéről)

Na nekem mindegy. Legyen igazad és egyszer az életben legyen valódi probléma...

(De szerintem nem lesz és majd spawnolnak új katonák.)

2019. ápr. 29. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Rhaegal él és virul, hogy a kérdésedre is választ kapj.
2019. ápr. 29. 23:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Na látjátok. Mondtam, hogy Dany katonái respawnolnak. Még többen is vannak, mint előtte.
2019. máj. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!