Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek, hogy tetszik a Trónok...

Kinek, hogy tetszik a Trónok harca utolsó évada?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 06:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
osztom azt a véleményt mely szerint összecsapott,elsietett lesz a sztori. Brienne-t illetően én is hasonló véleményen vagyok hogy a következő részben meghal ,bár nem hiszem hogy a bekövetkező csata csak az ő életét követeli.szerintem Theon és Szürke Féreg is elesik,akárcsak Tormund,Ser Davos,vagy Ser Jorah Mormont.Sokan úgy nyilatkoztak erről a csatáról mint amilyet még nem láttak a televíziózás történetében,s hogy a fattyak csatája ehhez képest séta a parkban volt...majd meglátjuk.ami pedig Arya döntését illeti abszolút érthető volt.egy olyan csata előestéjén melynek jó eséllyel nemigen lesz túlélője egyértelmű volt hogy meglépi azt.(lehet van olyan aki nem látta szóval semmi infó)S ha már Jaime-t is rehabilitálták némiképp,remélem látványos szerepe lesz neki.Egyik kedvencem,bár mostanra eléggé lebutították a karaktert.Bronn vajon odaért-e hogy kinyírja a tesókat? :D
2019. ápr. 24. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!