Kinek, hogy tetszik a Trónok harca utolsó évada?
Az biztos, hogy vagy Brienne vagy Jamie meghal a következő részben.
Én inkább Brienne felé hajlok. Jó lenne, ha a végén Cersei és Jaime szembe nézne egymással. És Cerseinek a "kegyelem döfést" épp az ikertestvére adná meg.
Elhangzott egyébként az utóbbi részben egyfajta magyarázat arra, hogy mi a célja az Éjkirálynak. Őszintén az nem győzött meg, amit Bran mondott. Remélem nem ilyen humbukot akarnak beadni magyarázatnak.
Jobban örülnék, ha valami Targaryen féle fajta lenne, hiszen megült egy sárkányt. Varázslat ide vagy oda.
Bran azt mondta, hogy az Éjkirály végtelen éjszakát akar.
Brant akarja. Azt akarja vele, amit a többi háromszemű hollóval is, megölni. Mert ő(k) az emlékezete.
Bármit jelentsen is ez, félek hogy az Éjkirályból valami csalódott hős szerelmest kreálnak.
Nem tudom mi lesz a vége. De ha fiyelembe veszzük, hogy nagyjából 5 óra van hátra a sorozatból akkor a maradék rész vagy összecsapott lesz vagy gyorsan lezajlik a csata és eldől ki nyer, élők vagy holtak.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak nekem tetszett ez a két rész. Várom a következőt, de nagyon.
Állítólag a nagy csata egy teljes epizódot kitesz. Ami ugyebár a jelek szerint a soron következő rész lesz. A következő részben jó eséllyel a legnagyobb kérdésre a választ kapunk. Vagyis a csata győztesének kilétére. És reményeim szerint az Éjkirály kilétére is. Vagyis 3 teljes rész marad a maradék szálak elvarrására. Vagyis Cerseire, Euronra és Királyvár/vastrón végső sorsára. Eleve arra számítok, hogy a végső összecsapásra Cersei és mindenki más között a fináléban kerül sor.
Szerintem elégnek kell lennie ennek a 3 résznek erre és nem lesz túlzottan elsietve. És igazából nekem az a kérdés, hogy mivel lehet még kitölteni a 3. És 6. Rész közötti történéseket. Dany és Jon konfliktusán, valamint Jara próbálkozásán (a vastszigetek visszaszerzésére) kívül.
Az igazán nagy csavar az lenne, ha végül mégis csak előkerülne a sárkánykürt, ami ugyebár Euronnál van a könyv szerint. Bár a sorozatban eddig nem volt róla szó. De éppen ezért lenne olyan ütős.
Euronnak pedig egy királynő kell. De azt nem mondta ki kerek perec, hogy melyik királynő. Simán Cersei ellen fordulhat még az utolsó percben az arany kompániával együtt, ami már eleve csalódás "szegény királynőnk számára". És a kürtöt ugyebár nem fújhatja meg bármilyen "mezei paraszt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!