Nézi valaki az utolsó remény című sorozatot? Most kezdtem el nézni nekem tetszik nagyon de látom hogy 4 évados érdemes nézni? Spoilerektől kíméljetek :D
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 00:18
1/2 anonim válasza:
a 3. évad felénél tartok.
szerintem jó.
nem egy olyan sori,hogy meggebedsz a türelmetlenségtől az új részért úgy beszippant,de heti 1-2 belőle teljesen oké.
szóval olyan közepes.
ami nekem külön tetszik benne mert rendkívül hiteles és ilyen típusú sorozatnál ritka-
1.a katonai közelharc/kézitusa egész jó
2.és a taktikai behatolások lövöldözések,ezek megtervezése,kivitelezése hiteles.
utóbbi kettő a kórházhajós részben tetőzik.
az a legjobb rész,ha jól emlékszem a 2. évadban van és remélem ez nem volt súlyos spoiler:)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ általában félve kezdek sorozatot nézni mert ha nem tetszik vagy csalódás akkor nem folytatom erre példa a walking dead és az utóbbi két évada viszont nagyon idegesít hogy mivel nem nézem nem tudom meg normálisan mi lesz a vége ennél az rosszabb csak ha nem fejeznek be egy sorit viszont nagyon tetszik :D esetleg nem tudod meddig akarják csinálni az évadokat? vagy van már befejezése?
2018. jan. 6. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!