Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozatot kezdjem el...

Melyik sorozatot kezdjem el nézni?

Figyelt kérdés
Most értem a Riverdale végére, de sajnos a vizsgaidőszak végére még nem, úgyhogy sürgősen kéne egy sorozat, amit nézhetnék tanulás helyett. Végeztem egy kis kutatómunkát (igen még ezt is szívesebben csinálom, mint a tanulást), és sikerült ezekre leszűkítenem a nézendők listáját. Orange is the new black, narancsvidék, izombie, ash vs evil dead, fülledt utcák, drága örökösök (tudom, ez kicsit kilóg ;)), aranyélet, siren, black mirror, 13 reasons why, into the badlands, end of the fucking world. Ezek közül semélyes véleményetek alapján melyikeket érdemes és melyikeket nem érdemes megnézni?
2019. jan. 22. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Black Mirrort mindenképp.
2019. jan. 22. 02:29
 2/4 anonim ***** válasza:

orange is the new black: 5.évadig néztem,sokszor eluntam,pedig ez eleje egész jó volt

Ash vs Evil dead a kultfilmből készült, 3.évadot megélt sorozat,humorral és sok henteléssel.+ rövidek az epizódok. ajánlom!

13 reason...nem az én lelkivilágomnak való,a 2.évadot nem is néztem,alaposan feldúlt annyi szent.De! Mivel sikersorozatról beszélünk nézz bele!

into the badlands-nekem nem igazán jött be,helyette ajánlanám a Banshee-t,igazi remekmű és csak 4.évad

end of the f...world ha szereted a beteg sorozatokat ez tetszeni fog :D

2019. jan. 22. 02:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :), megy a zöld ujj
2019. jan. 22. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Black Mirror+1 és bár én nem láttam, de a húgom kedvence a 13 Reasons Why.
2019. jan. 22. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!