Ezek kozul melyik sorozatot kezdjem el?
Osszegyujtottem pár sorozatot, ami a neve alapján vagy a leírás alapján megfogott, melyiket kezdjem el szerintetek?
Izombie
Jane the virgin
Crazy ex girlfriend
Backpackers
Significant mother
Quantico
Recovery road
Shadowhunters
Famous in love
Big little lies
Scandal
Sense8
The gifted
Lovesick (Netflix)
Big Little Lies
Sense 8
Scandal
Quantico
Szia! Nem tudom, hogy mennyire aktuális ez a kérdés, de én is néztem egy-kettőt ezek közül remélem segítségedre lehetek:)
Az első amiket ezek közül néztem az a Famous in Love volt. Bevallom, még csak az első részt néztem meg, de ha nem lesz több sorozat ötletem, tuti azt fogom nézni. Igazából, ez, mint a címéből is kiderült, inkább romantikus sorozat, de nem abban a "nyálcsorgatós" fajtában.
Aztán a Jane a virginbe néztem bele, amit általában rossz napjaimon nézek, mert ez egy tipikus vígjáték, de olyan durván, hogy van olyan rész amikor annyira röhögsz, hogy mindjárt sírsz.
És végül a Shadowhunters, amit a könyv és film miatt kezdtem el. Ez egy nagyon durván fantasy műfajú sorozat. Ha szereted a Harry Potter és társai fajta filmeket/sorozatokat/könyveket akkor nagyon tudom ajánlani.
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!