Melyik sorozatot kezdjem el nézni?
Figyelt kérdés
Trónok harca vagy Fekete vitorlák? És a miért is érdekelne :) köszi :)2015. jún. 12. 22:35
1/1 anonim válasza:
2 külön kategória,a Trónok harca egy nagyszerű sorozat,engem nagyon elragadott,de hiányos,és néhány dolgot nem is lehet annyira érteni benne mert egy annyira komplex világa van hogy lehetetlen pár órába megcsinálni,sokkal inkább ajánlom itt a könyvet,imádni fogod és nem fogod tudni lerakni
a Fekete Vitorlák ugye egy kalózsorozat,amiből így sincs olyan sok rendes minőségbe,ezért is a maga műfajába kiemelkedő és egy elég jó történettel ellátott sorozat,én most fejezem be az 1. évadot és nekem nagyon tetszik ,és végre itt elhagyták a sablonokat (műláb,papagáj stb.) én mindkettőt ajánlom neked de döntsd el hogy kalózsorozatot akarsz nézni vagy egy fantasyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!