Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy kezdjem el nézni a Ki...

Hogy kezdjem el nézni a Ki vagy, Doki? Című sorozatot?

Figyelt kérdés
Mikor adták AXNen akkor nagyon szerettem ezt a sorozatot. A Doktort akkot Matt Smith játszotta, akinek a karakterét azonnal megkedveltem. Most néztem utána, hogy 800-nál is több rész van jelenleg, és szeretném újra nézni a sorozatot,de nem tudom hol kezdjem el. Valaki tudna segíteni?

2015. okt. 22. 23:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

AXN Az új Doctor Who?-t adta, jelenleg a 9. évadnál járunk, szombaton lesz a 6. része.

Régen az RTL-en ment az első két évada, később az AXN adta.

2015. okt. 22. 23:40
 2/13 anonim válasza:

Attól függ.

A doktort nagyon sok embert játszotta nekem David Tennant

tetszett a legjobban.

A régebbi részeket szinte sehol nem lehet megtalálni, már mint Christopher Eccleston előtti részeket.

Szerintem a próbababák támadásától érdemes elkezdeni.

Itt lehet felkutatni attól kezdve az összes részt:

[link]

Az ami legelöl van egyike a nehezen felkutatható részek közül.

Jó szórakozást!

2015. okt. 22. 23:44
 3/13 anonim válasza:

Egyébként Matt Smith az 5. évadtól a 7. évadig játszott.

A 9. évad most készül minden hétvégén új rész kerül fel.

2015. okt. 22. 23:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Na az úgy van hogy van Egy classic doctor who ami 1963–1989ment ezáltal a történelem leghosszaban vetitett scifi sorozata lett (ha nem vagy hipszter nemajánlom sem keresni sem nézni szörnyen bugyuta) aztán van egy "modern"doctor who ami 2006tol lett újraindítva ezek az aktuális részek ,bár a Matt Smithes részekhez viszonyítva az első szériában is akadnak elég butácska részek de a nagyrészük jó
2015. okt. 23. 04:10
 5/13 A kérdező kommentje:
A régi részekbe nem is szeretnék belevágni, nekem az kicsit öreg lenne. Az újabb évadok közül akkor melyiknél érdemes kezdeni?
2015. okt. 23. 07:18
 6/13 anonim ***** válasza:
Miért nem kezded ott, ahol abbahagytad? Vagy ha az elejét nem láttad, akkor az első modern évadtól? Mi ebben olyan nehéz?
2015. okt. 23. 11:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Itt vannak az új széria első évadához linkek: [link]

Itt Christopher Eccleston a 9. Doktor. Csak egy évadon keresztül játszotta ő a szerepet, de tök jó volt. Utána jött David Tennant, aki a best ever és utána Matt Smith, akit te néztél.

2015. okt. 23. 11:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkább kezdem a "Modern Évadoktól". Régen eléggé csapongva néztem, mert mire hazaértem az iskolából, volt, hogy már vége lett az adott résznek. (Az "Angyalos" részt soha sem tudtam megnézni, mindig lemaradtam róla) Akkor nekiállok, köszönöm a segítséget!
2015. okt. 23. 11:44
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Az új évadok közül az 5-6. évad nagyon ütős. Főleg a 6. nagyon jól össze van rakva az egész.

Amúgy a régi Doctor Who egyáltalán nem bugyuta, csak régi, és annak a kornak készült azokkal az eszközökkel, szóval mai szemmel nézve elég régimódi.

2015. okt. 23. 12:04
 10/13 CukorHero ***** válasza:
2015. okt. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!