Ha el szeretném kezdeni nézni a "Ki vagy doki? " című sorozatot, hanyadik résszel kezdjem?
Na vajon?
Az elsővel.
A klasszikust én kihagytam, nem néztem meg, és így is teljesen érthető. Tehát az új széria 1. részével kezd, aminek a szép magyar címe "A próbababák támadása" ... (angol címe "Rose")
Rose c. rész.
2005-ben kezdték újra a sorozatot, azt érdemes.
Én megnéztem a régiből is az első 2 évadot, de nem ajánlom senkinek, mert borzasztó :D
Köszi mindenkinek!
Ment a like! :)
A legjobb belépési pont a 2005-ös "új első" évad Christopher Ecclestonal és Billie Piperel. Ha nem akarsz ledarálni tíz szezont, szerintem nyugodtan el lehet kezdeni az aktuális, vagy egyel régebbi évad elejével. A sorozat epizodikus, könnyű bekapcsolódni, főleg némi netes előtudással. Én az S02E02vel kezdtem anno, pár rész alatt beszippantott :)
Van még egy opció: idén karácsonykor cserélik a Doktort, jövő őszel új szereplőgárdával és íróval tér vissza a sorozat, mondhatni komplett reboot várható. Ilyen alkalom 2010-ben volt utoljára, előtte pedig 2005-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!