Ha el szeretném kezdeni nézni a "Ki vagy doki? " című sorozatot, hanyadik résszel kezdjem?
Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 13:53
11/15 anonim válasza:
A "The Unearthly Child" című epizóddal. Akárki mond akármit, a rlgivel kezd!
12/15 anonim válasza:
11: Tőlem kezdheti azzal, de azért illik hozzátenni ilyenkor, hogy "ha nem tetszik, ne add fel, próbálj meg egy későbbi évadot, vagy az új szériát". Mert mondj bármit, elég sokan lesznek, akiket nem ránt be rögtön az, hogy GRÁNDFÁDÖÖÖÖÖR! :)
13/15 anonim válasza:
Én az első 2 évadot megnéztem a régi sorozatból, mert nagy fan vagyok, de egyelőre szüneteltetem, mert nem győzött meg túlságosan :D
Azért egyszer még talán folytatom, de amúgy borzalmas. Vontatott, unalmas, néhol kínosan gáz, és itt-ott ellentmond önmagának az egész
14/15 anonim válasza:
Na jó, azért legyünk őszinték, az új sorozatot sem a következetesség miatt szeretjük :) "Nem írhatom át a múltat... kivéve ha... nem, akkor sem!... de azért most átírom" :D
Amúgy a régi sorozat kb. háromszor olyan hosszú, mint az új, ha az Első Doki túl sok/túl kevés, érdemes lehet ugorni a Harmadikra, Negyedikre. De pl. nekem már az első évados Marinus kulcsai, vagy az aztékos rész is nagyon tetszett. A látvány olyan, amilyen, nyilván, de az ötletek már akkor csúcsak voltak.
15/15 anonim válasza:
Hát az már igaz, hogy a következetesség nem nagyon megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!