Érdemes elkezdeni a Doctor Who (Ki vagy, doki? ) című sorozatot?
Van egy barátnőm, aki állandóan nyaggat, hogy nézzem meg, de elég bizonytalan vagyok. Az időutazás magában érdekelne, de pár helyen azt olvastam, hogy elég gagyi sorozat.
Örülnék, ha leírnátok pár sorban, ti mit gondoltok róla. Köszi!
(Amúgy 16/l)
Szia!
Mindenképpen kezdd el, legrosszabb esetben (ha nem tetszik) maximum abbahagyod. Nem veszthetsz vele semmit.
Szerintem a sorozat szuper (bár igaza van az előttem szólónak a David Tennant-os évadok a sorozat csúcsa) , bár a technikai megoldások nincsenek mindig a toppon, de ettől függetlenül remek, és élvezhető. De vigyázz!
Ha elkezded, és megtetszik az életben nem mászol ki a fandomból... ( Hidd el én is így kezdtem el, hogy valaki említette, hogy milyen szuper a sorozat, erre én mit sem sejtve megnéztem, mostmeg már ott tartok, hogy szónikus csavarhúzóval rohangálok, félek az angalszobroktól, és őrülten beleszerelmesedtem a dalekokba....Nos, mindez történt két hónap leforgása alatt.)
De ha valami kérdésed van még nyugodtan írj privátban is, szívesen válaszlok. :D (És remélem segítettem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!