Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdemes elkezdeni a Doctor Whot?

Érdemes elkezdeni a Doctor Whot?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?

2013. dec. 18. 17:32
 1/9 vacak626 válasza:
100%
Igen, ha szereted a Sci-fit vagy az Odaát(Supernatural) sorozatot. Vannak benne mindenféle űrlények, időutazás, titkok(még máig nem tudtuk meg a Doctor nevét),szerelem(lassú lefolyású, de pár rész ont erre épül). Én nagyon szeretem a sorozatot és a filmeket is.
2013. dec. 18. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
igen
2013. dec. 19. 14:39
 3/9 Szecsői Tibor válasza:
100%
Az újat feltétlen, a régit csak akkor ,ha nagyon fanatikus vagy :).
2013. dec. 19. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen! Én is nemrég kezdtem és nagyon szeretem.
2013. dec. 19. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
teljes mértékben megéri :D
2013. dec. 20. 01:15
 6/9 anonim ***** válasza:
TERMÉSZETESEN:D!!! Teljes mértékben sci-fi és tényleg vannak nyálas részek(6-7.évad) ,de azt túl lehet élni :) Jaj és az effektek sem a legjobbak,de egy idő után megszokod!
2013. dec. 20. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Emlékszem, mikor pár éve RTL-en ment és láttam belőle részleteket és néztem, hogy mi ez a rettenet! Természetesen fogalmam nem volt, miről szólt, egyszerűen gagyinak találtam. Aztán véletlenül láttam a Mars vizei részt és tetszett, majd az Idő végzetét és kezdett érdekelni a dolog. Elkezdtem a 2005-ös sorozatot és egyszerűen rákattantam. Beértem gyorsan sorozatot, azóta nézem, ha van új rész, a klasszikus sorozatba is belenéztem. Szóval nagyon-nagyon megszerettem. Ötletes, őrült, furcsa ötletekkel teli, amit más Sci-Fi sorozat nem mert volna bevállalni. Jók a karakterek, a Doktort körülövező rejtélyek, az idegen lények, az útitársai, a TARDIS...

Nem véletlenül sikerült (még ha hosszú szünet is vesszük) 50 évet megélnie. Remek sorozat, élvezem és nagyon remélem, még sokáig menni fog!

2013. dec. 20. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érdemes. Én azt ajánlom, hogy az új részek elejétől kezd el, de ne ijedj meg, mert az elején még elég "gagyi". Később sokkal jobb lesz, és nem fogod bánni, hogy ott kezdted. Belőlem ez a sorozat olyan érzéseket és gondolatokat hozott elő (főleg a 4. évad környékén) amit még kb soha semminek korábban.
2013. dec. 25. 23:12
 9/9 RodRigó3 ***** válasza:

Előző.

Az elején gagyinak gondolod, aztán fan leszel, és az összes rész(a régiek is) király lesz.

2013. dec. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!