Érdemes elkezdeni a Doctor Whot?
Emlékszem, mikor pár éve RTL-en ment és láttam belőle részleteket és néztem, hogy mi ez a rettenet! Természetesen fogalmam nem volt, miről szólt, egyszerűen gagyinak találtam. Aztán véletlenül láttam a Mars vizei részt és tetszett, majd az Idő végzetét és kezdett érdekelni a dolog. Elkezdtem a 2005-ös sorozatot és egyszerűen rákattantam. Beértem gyorsan sorozatot, azóta nézem, ha van új rész, a klasszikus sorozatba is belenéztem. Szóval nagyon-nagyon megszerettem. Ötletes, őrült, furcsa ötletekkel teli, amit más Sci-Fi sorozat nem mert volna bevállalni. Jók a karakterek, a Doktort körülövező rejtélyek, az idegen lények, az útitársai, a TARDIS...
Nem véletlenül sikerült (még ha hosszú szünet is vesszük) 50 évet megélnie. Remek sorozat, élvezem és nagyon remélem, még sokáig menni fog!
Előző.
Az elején gagyinak gondolod, aztán fan leszel, és az összes rész(a régiek is) király lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!