Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ennyire olcsó, ötlettelen...

Ennyire olcsó, ötlettelen megoldással zárnák le a Bosszúállók több mint egy évtizedes történetét?

Figyelt kérdés

A legtöbb helyen azt olvasni hogy a teóriák szerint azzal lesz megoldva a Végjátékban a Thanos által okozott pusztítás, hogy visszamennek az időben és úgy állítják meg. Már én is kaptam itt kérdésre válasznak ezt a kézenfekvő megoldást. Kérdem én, tényleg ilyen ötlettelen és gyenge módon tesznek pontot 11 év filmes univerzumának végére?

Tényleg egy olyan óvódás "csavart" fognak alkalmazni egy ekkora volumenű történetnél, ami már a 80-as években is klisének számított?

Tényleg erre építettek huszonakárhány mozifilmet, hogy a végén visszamennek az időben mint Marty meg a Doki, megmentenek mindenkit és hepiend? Erre kellett a sok órányi játékidő, a rengeteg áldozat, önfeláldozás, harc?

És akkor még azt meg sem kérdeztem, hogy ez esetben minek a Marvel Kapitány, az egyik (ha nem A) legerősebb szuperhős, akit mindeddig talonban tartottak és semmi szerepe nem volt? Ez azt sugallná hogy ő az aduász, de tudtommal időutazni nem tud, akkor felesleges lesz? Akkor minek hozzák be?

Szóval tényleg reális esélye van annak hogy ilyen gyermeteg módon zárjanak le egy ilyen nagy ívű sztorit? Nektek nem lenne csalódás egy ekkora klisé befejezés?

2019. jan. 17. 13:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mi az a Dark phoeni?
2019. jan. 18. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:

A Dark Phoenix-ra, azaz a Sötét Főnixre gondolt.

Ő Jean Grey, neki is azon verziója, amikor teljesen a Főnix befolyása alá kerül, és mondhatni elveszti az emberségét.

2019. jan. 18. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gyermeteg, és sikerült valóban jól megvalósítaniuk. Nekem nem volt hiányélményem. Sajnálom, hogy te előre eldöntötted, hogy rossz lesz. Valószínűleg épp ezértt lett önbeteljesítő számodra. Vagy tévedek és tetszett a Végjáték?
2019. aug. 2. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!